Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar Shovelhead Shocks

Den Shovelhead var de bästa och sämsta av Harleys, byggdes mestadels när Harley var en uppdelning av American Machine och Foundry. Verkstadsindustrin var bristfällig och församlingen var mestadels rusade. Ändå skyffeln är mest nostalgiskt-ihåg Harley eftersom det var den sista motortyp innan motorn företaget började marknadsföra sig till skrap, de rika urbana cyklister som faktiskt räddade företaget. Chassidelar, inklusive stötdämpare, är fortfarande mycket allmänt tillgängliga för alla Spadar. Vem som helst kommer att sälja dig chocker för att passa alla Spade och de är nästan alltid bättre än originalen. Börja med nya absorbenter ersättande chock. Saker du behöver
Steel mäta Assistant tejp
som är ungefär din storlek
Skruvnyckel
Visa mer Instruktioner
1

Mät avståndet med en stål band från mitten av den övre chock bulten till mitten av den undre chock bulten för båda stötdämpare.
2

mäter samma avstånd igen medan en assistent som är ungefär din storlek sitter på motorcykeln. Addera 3

Subtrahera skillnaden, som kallas "knäböj." Justera inte chocker om avståndet är mellan 1/2 tum och 1 tum - eftersom dessa mätningar menar knäböj är precis rätt. Justera chocker om knäböj är större än en tum eller mindre än 1/2 tum.
4

Vrid mekanisk förbelastning justerande cam på botten av medurs stötdämpare, med en rörtång att öka stötdämparen pre-load och minska knäböj.
5

Vrid mekanisk förspänning justering cam motsols med en rörtång för att minska pre-load och öka knäböj.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75179.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.