Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt International 7.3 Insprutningsmunstycken

International Harvester gjorde en åtta-cylindrig 7,3-liters dieselmotor 1988-1992. Motorn var normalt används i stora Ford lastbilar från denna period, såsom F250 3/4 tons pickup. The International 7,3-liters motorn använder direkt bränsleinsprutning .. De injektorer för denna motor inte kräver elektronisk styrning och är lättillgängliga, vilket gör det enkelt att byta ut dem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Eldningsolja
Luftkompressor
Flare skiftnyckel
Plastknoppar för bränsleinjektorer
Specialverktyg T83T-9527-A
Anti- beslagta förening
Visa fler instruktioner
1

Rengör bränsleinjektorn munstycken och kopplingar med eldningsolja för att förhindra att bränsle kontaminering när du byter spridare. Blås området torrt med en kompressor.
2

Lossa de kvarhållande klämmor på bränsleledningen till bränslepumpen. Fetach bränsleledningarna från spridarna med en flare skiftnyckel. Koppla omtävlingen tees från spridarna och kasta sina packningar. Flytta bränsleledningarna ur vägen, och täcker ändarna på spridarna med plastlock för att hålla smutsen ur spridarna.
3

Vrid bränsleinsprutningsdonet moturs med en hylsnyckel . Dra injektorn från hålet, och kasta koppar packningen. Rengör injektor hålet med specialverktyg T83T-9527-A, och blåsa ut den löst skräp med en kompressor.
4

Doppa en liten mängd antikärvningsmedel på munstycket av det nya bränslet injektor, och montera en koppar packning till injektorn. Montera bränsleinsprutaren i hålet och dra åt den till 33 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Mount nya packningar till avrinningen tees, och anslut avrinningen tees till Insprutare. Anslut bränsleledningarna till bränslepumpen med ett signalljus skiftnyckel, och fäster hållaren klämmor till bränslepumpen. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75178.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.