Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en Dodge Intrepid Transmission

Om överföringen inte fungerar som det ska i din Dodge Intrepid, då du kan vara väldigt orolig. Människor har missuppfattningen att när du har problem med en sändning blir det mycket kostsamt att åtgärda. Enkel felsökning tekniker kan utföras även av någon med liten mekanisk förmåga. Avsätta cirka två timmar att felsöka din Dodge Intrepid överföring. Saker du behöver
Tändningsnyckelns
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Titta på marken där du regelbundet parkera din Dodge. Om du har en pöl av rött transmissionsolja enligt din Intrepid, så har du en överföring läcka. Detta är troligen anledningen till att din sändning agerar upp.
2

Lyft upp huven på din Dodge och dra ut överföringen oljestickan. Överföringen Mätstickan sitter på förarsidan av motorn. Du kommer att se till att mätstickan identifieras med ordet "sändning" på toppen av det. Addera 3

Starta motorn på din Dodge. Dra ut oljestickan och torka om off med pappershandduk. Sätt tillbaka mätstickan i och ta det rätt ut igen. Du kommer att se två olika nivåer linjerna på oljestickan. Man kommer att läsa "fullständig varm" och den andra "full kyla." Kontrollera att vätskenivån är korrekt för kallt eftersom du inte har kört eller värmas upp överföringen ännu. Om du har låg vätska, då detta är orsaken till din sändning fel.
4

Följ oljestickan röret ner till sändningen. Leta reda på alla kablar som är anslutna till transmissionen. Om du har några trasiga eller frånkopplad anslutningar, kan detta vara anledningen till din Dodge Intrepid överföring sviktar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74814.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.