Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Koppling Justering Specifikationer för 1200 Custom Sportster

Koppling justeringsprocedurer och hårdvara på alla Harley-Davidson Big Twins och Sportsters tillverkats sedan 1990 är identiska. När du lär dig att justera kopplingen på din cykel kan du justera kopplingen på någon ny Harley. Och, med viss syn i minst ett öga och den minsta praktiska intelligens kommer du snabbt se hur man justerar kopplingen på en Harley gjort sedan andra världskriget. Det finns bara två koppling justering specifikationer för din Custom 1200 Sportster. Den första är att justera vajern spaken till 1/8 tum fri lek. Det andra är att backa upp kopplings justerskruven ett halv till ett helt varv. Detta är hur du kommer dit. Clutch Cable inställningsmutter

Stötta din Sportster på en motorcykel domkraft eller fast framhjulet i en motorcykel chock eller motorcykel klämma så cykeln står helt upprätt. Kör ner handen kabeln som ansluts till kopplingshuset tills fingrarna hittar en bälg-formad, svart, gummistövel. Dra denna svarta stöveln upp för att exponera en kort mutter kallas kabel justermuttern och en lång mutter kallas kabelmuttern skaderegleraren lås. Med hjälp av två händer, skjut en U-nyckel på båda muttrarna och vrid muttrarna i motsatta riktningar.
Lossa Clutch Cable

bort skiftnycklar när nötter är löst . Vrid den lilla, kopplingsmuttern kabel justering med fingrarna tills muttern är på toppen av trådarna och kopplingen kabeln är helt slak. Dra den svarta hylsan ovanpå kopplingen kabeln nära kopplingshandtaget bort från kopplingshuset. Spray aerosol kabel smörjmedel i hylsan så det kommer att droppa ner längden av kopplingen kabeln.
Bort Derby Cover

Rita två linjer tvärs över derby locket som sträcker sig till den primära luckan, med ett fett penna eller liknande markör, så du kommer att kunna återvända till derbyt locket till exakt samma position senare. Ta bort de sex insexskruvarna som håller derby lock i primära locket med en Allen-uttag och en hylsnyckel. Ta bort locket. Ta bort packningen och kasta bort det. Addera justerar Clutch

Separera kopplingsplattorna genom att dra åt kopplingen justerskruv, i exakta mitten av kopplingen, med en insexnyckel. Backa ut skruven kopplingen justering minst fyra varv. Dra åt skruven Koppling Inställning långsamt tills det bara bottnar. Tillbaka upp kopplings justerskruven hälften till ett helt varv.
Byt Derby Cover

Sätt en ny packning derby locket på insidan av derby locket så att röd Harley logotyp på packningen kommer att möta kopplingen. Rikta in hålen i packningen och locket. Byt derby locket till den exakta positionen den var i när du tog bort den, med hjälp av de fläckar av fett penna som din guide. Sätt tillbaka och dra åt alla sex skruvarna derby täck med en Allen-uttag och en hylsnyckel.
Anpassa Clutch Cable

Dra åt kopplingsmuttern kabel justering tills kopplingen kabeln re-platser i huset och det finns ingen fri lek i kopplingshandtaget alls. Lossa kopplingen kabel skaderegleraren mutter 1/2 varv i taget tills det är 1/8 tum glapp i kopplingshandtaget innan du känner spänning. Immobilisera kopplingsmuttern kabel justering med en fast nyckel och samtidigt dra kabeln mutter skaderegleraren lås med en andra skruvnyckel tills de två muttrarna sitter stadigt ihop. Byt ut kopplingen boot kabeln justerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75131.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.