Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Zumo 550 i en Harley

Den Zumo 550 GPS navigationssystem är gjord av Garmin för Harley-Davidson. Användare och recensenter rapporterar färgen LED-skärmen är ljus även i starkt solljus. Enheten levereras med kartor och vägbeskrivningar till alla Harley-återförsäljare i Nordamerika och den är avsedd att monteras på vänster handtag bredvid kopplingshandtaget, strålkastare dimmer och horn. Detaljerna för installation varierar något mellan Dynas, Softails, touring modeller, V-Rods och Sportsters. Den monteras på en Dyna enligt följande. Saker du behöver
Zumo monteringssats
Allen skiftnycklar
Allen uttag
Momentnyckel
Open end skiftnycklar
Side blade tång
Wire pressverktyg
Vass kniv

Visa fler instruktioner
1

Avlägsna och kassera den ursprungliga utrustningen klämman kopplingshandtaget fästskruvar med en insexnyckel. Behåll klämman.
2

in den nya klämman fästskruvar medföljer Zumo satsen i GPS

fäste. Sätt i gängor genom hålen i kopplingshandtaget klämman och in kopplingshandtaget bostäder.
3

Justera spaken så det är bekvämt. Dra åt nya fästskruvarna till mellan 60 och 80 inch pounds av vridmoment med en Allen socket och momentnyckel.
4

in montering bollen stud genom de nedre hålen i monteringen bollen klämman och Zumo montering fäste. Trä låsmuttern på bulten bakifrån fästet och drag åt med en Allen socket och momentnyckel till mellan 72 och 144 tum pounds av vridmoment.
5

Sätt monteringsplattan skruvar medföljer satsen genom monteringsplattan och övre kul klämman så skruvskallarna vetter bort från ryttaren. Placera den övre kulan klämman över monteringen bollen så hålen linje med de i den undre kulan klämman.
6

Thread monteringsplattan skruvarna i den undre kulan klämman. Sitt på motorcykeln och justera monteringsplattan på betraktningsvinkel som är mest synliga för dig.
7

Dra monteringsplattan skruvarna till mellan 36 och 60 inch pounds av vridmoment med en Allen-uttag och en momentnyckel.
8

Fäst vaggan fästet på monterings plattan med en av de försänkta skruvar som ingår i Zumo monteringssats. Se till att vaggan montera väderskyddet vänd nedåt när den är fäst. Sätt tre mer plana skruvar genom de återstående hålen i hållaren. Dra åt skruvarna med en Allen-uttag och en momentnyckel till 20 inch pounds av vridmoment. Anslut den runda 4-polig DIN-kontakt på Zumo kabelhärvan på framsidan av vaggan
9

och fäst ordentligt med skruvarna som ingår i monteringssatsen och en insexnyckel.
10

Dra Zumo kabelhärvan efter befintliga ledningar från vänster styret växlar till mitten av styret. Knyt selen på plats med buntband som medföljer enheten.
11

Lossa Allen muttern som håller fast sätet fliken till bakskärmen med en insexnyckel. Ta bort sadeln genom att dra upp och tillbaka.
12

Dra Zumo kabelhärvan efter befintliga ledningar genom triple träd och längs motorcykelns ram till en allmän plats under sätet. Fäst selen på ramen med buntband medföljer satsen
13

Ta bort muttern från marken skruven med en öppen nyckel,. Marken skruven är placerad på ovansidan av ramen nära bränsletanken. Bifoga en ring terminal ur satsen till marken skruven.
14

Skär den svarta kabeln på Zumo kablaget med tång sido blad och kläm-klämman på den svarta kabeln med en tråd pressverktyg. Sätt tillbaka och dra åt marken skruvmuttern hex.
15

Vrid styret åt vänster och hela vägen till höger för att se till att ingen av kablaget binder.

16

Fatta elektriska sidoluckan på vänster sida av cykeln (vid batteriet) med båda händerna och dra ut. Slice öppna två inches av de viktigaste sele wrap med en vass kniv.
17

Skär den orange /vita main lead sele ström med tång side blad. Skarva den röda Zumo kabeln till de två ändarna av den orange /vit makt tråd med blå, förseglade, 2-in-1 Skarvhylsa medföljer satsen. Täta kontakter med en tråd pressverktyg.
18

Byt sätet, vikbrickan och insexskruven. Installera Zumo i vaggan mount följa instruktionerna som ingår i GPS-kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75068.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.