Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur klarlack din bil

En klarlack på en bil ger den ett nytt, fräscht utseende, och det skyddar lack från elementen. Om du är rekonditionering din bil eller funderar på att skräddarsy ett fordon, är det klarlack på efter du är klar med målningen. Du kan hyra en professionell för att avsluta din bil för dig, men det är dyrt. Klarlack din egen bil tar lite tid och ansträngning och är också billigt. För att göra det själv, du behöver lite mer än några sandpapper, en airbrush och lite klarlack. Saker du behöver
Tidning
Göra tejp
Sandpapper
våt trasa
Klarlack
Airbrush
Electric buffert
Buffing
förening
Visa mer Instruktioner
1 något

Cover du inte vill klart belagt med tidningen eller plastfolie. Detta inkluderar fönster, dörrhandtag, speglar och strålkastare fram och bak. Använd maskeringstejp för att fästa det skyddande höljet på plats.
2

Doppa sandpapper i vatten för att fukta den. Använd våtslippapper att slipa hela ytan på din bil tills den är slät. Återfuktar sandpapper vid behov under slipning. När du väljer sandpapper, använd en finkornig. Lämna bilen torka helt.
3

Torka hela din bil ner med en våt trasa för att avlägsna damm och skräp. När du klarlack, kommer du försegla in allt på bilens yta. Låt bilen torka igen.
4

Förbered din klarlack enligt tillverkarens anvisningar. Varje varumärke kommer att ha en annan uppsättning instruktioner om blandning. Lägg den blandade klarlack till en airbrush.
5

Använd stadiga slag att belägga hela bilen med airbrush. Arbete i 12 tum sektioner för att säkerställa jämnhet i beläggningen.
6

Lämna din klarlack torka helt. Torktider varierar beroende på produkt samt miljöförhållanden.
7

Ta bort alla skyddande beläggningar från din bil.
8

Polish din bil med hjälp av en elektrisk buffert och polering förening som du väljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73870.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.