Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Varför Styr min bil inte så lätt efter Byta Steering Rack ?

Byta styrväxel på ett fordon är något som inte ska behöva göras ofta som de är kända för att vara mycket tålig och kan pågå genom väl över 85.000 miles av körning. Dock kommer den tid när slitage eller läckage uppstår . Detta är anledningen till att ha information om problem med styrningen som kan hända efter en ersättare rack installeras kan vara till nytta för bil ägare . Styrning Stelhet

En typ av problem som kan uppstå efter byte en styrväxel är att bilen inte kommer att styra så lätt som det gjorde förr . Detta kan orsakas på grund av ett tryck läcka i kolvtätningen av styrväxel . Styrning styvhet kan också hända när servopumpen inte producerar tillräckligt tryck .
Strange Styrning

Vissa problem med styrningen kommer att orsaka ett fordon för att styra åt vänster eller åt höger i stället för rakt fram. Problem med styrning anpassningen är ofta orsaken till denna typ av fråga. En annan orsak till detta är när trycket sänds till en viss sida av styrväxel på grund av en spole ventil läcka .
Styrning Suggestions

Innan du byter styrväxel på din bil , föreslås det att spola alla tidigare vätska från styrlinorna och servopumpen . Gör du inte detta kan påverka livslängden på din ersättare rack som den gamla vätskan är smutsig och kan vara skadligt för det nya racket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74967.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.