Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man minimerar Exhaust poppar på en Harley

Alla avgaser popping eller baktändning på en Harley-Davidson motorcykel orsakas av förbränning i grenröret eller rören header. Generellt sett, det kan orsakas av en ett avgasgrenrör läcka. Kontrollera för att genom besprutning ljus, penetrerande olja på grenröret när din cykel körs i neutralläge och leta efter bubblor. Mest avgaserna poppar på en Harley är faktiskt retardation slå tillbaka. Retardation slå tillbaka resultat från en kedja av händelser som börjar med reducerat tryck i cylindrarna. Konventionell visdom säger att bullret kan lindras genom gödning tonerna av motorn. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Torx drivrutiner eller uttag
Socket skiftnyckel och uttag
Liten, platt skruvmejsel
Maskeringstejp
Rena trasor
borrmaskin
1/16-inch borr
Maskinist s syl
mekaniker handskar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln i neutralläge. Stäng petcock och kör Harley tills förgasaren slut på gas.
2

bort hela enheten luftrenaren. Ta bort locket med en insexnyckel. Använd Torx drivrutiner eller uttag för att avlägsna luften renare.
3

Avlägsna andningsventiler rören för hand. Ta fästplattan genom unbolting de två fästbultarna med en hylsnyckel.
4

Lossa chokeanordningen från sitt fäste under och på vänster sida av gastank.
5

Markera vajrarna med maskeringstejp och koppla bort dem. Lossa slangklämman som ansluter bränsleslangen till förgasaren med en platt skruvmejsel och koppla loss bränsleledningen.
6

Dra försiktigt förgasaren från tätningsringen som fäster förgasaren till insugningsröret . Ställ förgasaren upp och ner på en bädd av rena trasor på en plan, stabil yta.
7

Borra ett 1/16-inch hål i fabriken pluggen som täcker bränsle-luft, låg hastighet ställskruven. Bänd ut kontakten ur den låga hastigheten justerskruven väl med en maskinist s syl (scratch syl). Notera placeringen av tomgångsvarvtalet justerskruven.
8

Återanslut förgasaren till insugningsröret genom att åter sitta den i gummitätningen ringen. Sätt tillbaka luftplattan renare uppbackning och luftrenare.
9

Återkoppla bränsleledningen och de två kablarna gasspjället. Snap gasreglaget för att säkerställa de vajrarna är korrekt kopplas.
10

Öppna petcock och starta Harley. Låt motorcykeln att köra tills rocker ventilkåporna är varm innan trimma förgasaren.
11

in en liten, platt skruvmejsel i låg hastighet justerskruven väl. Vrid skruven 1/8-turn moturs.
12

Justera tomgångsskruven varvtalsreglaget med samma verktyg tills motorn börjar att snubbla. Vrid låg hastighet justerskruven annan 1/8-turn medurs.
13

Återkoppla luftrenaren. Provköra motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74883.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.