Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min Chevy S10 värmaren inte fungerar

En dåligt fungerande värmare i din Chevy S-10 kan göra för en mycket lång vinter. Om vädret är särskilt kallt, kan du frestas att ersätta hela värmesystemet, men det finns några mycket enkla lösningar för att prova innan du tar ett så drastiskt steg. Saker du behöver
Antifreeze
värmare termostat
Visa fler instruktioner
Kontrollera Antifräsar Nivåer
1

Öppna S-10: s huva.

2

Ta av locket på frostskyddsmedel tanken.
3 p Om tanken är tom, lägg frostskyddsmedel i tanken tills den når fyllningen linjen. Brist på frostskyddsmedel kan förorsaka värmaren inte fungerar som värmaren spolen inte är ordentligt kyld.
Kolla Kylarslang
4

Öppna S-10: s huva.

5

Leta kylarslangen.
6

Undersök slangen för eventuella hål som kan orsaka en kylvätska läcka. Om kylarslangen är inte helt synlig, en väldoftande lukt, ånga, eller minskande kylvätska nivåer under en period av bara några dagar är också indikatorer på att slangen kan läcka kylmedel, vilket kan leda till att värmaren inte fungerar.

Kontrollera termostaten
7

Öppna S-10: s huva.
8

Starta S-10. Se till att motorn är kall och har inte varit igång nyligen innan trucken.
9

Tryck på övre delen av kylarslangen. Om kylvätska blir levererad genom slangen, även om motorn inte är varm, detta är en stark indikator på att termostaten har fastnat i öppet läge och behöver bytas ut. En dåligt fungerande termostat hindrar aggregatet från att fungera ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72836.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.