Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installationsinstruktioner för en bränslepump i en 2002 Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban har varit i kontinuerlig produktion sedan 1935. Den 2002-modellen var en sport utility vehicle som även hade andra marknadsföringsmetoder namn såsom GMC Yukon och Cadillac Escalade. Detta fordon hade flera val av motorer, som alla hade bränsleinsprutning. Bränslepumpen i 2002 Chevrolet Suburban installationer i bränsletanken. Du måste därför ta bort bränsletanken från fordonet för att installera bränslepumpen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Bränsletrycksmätare
Shop handduk
Bensin container
sifonslangen
Jack står
Bränsletank skicka skiftnyckel
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Lossa kabeln på minuspolen på batteriet för att undvika att motorn startas av misstag. Tag bort påfyllningslocket för bränsletanken att lätta på trycket i bränsletanken. Vira en butik handduk runt bränsletrycket montering på bränslefördelningsröret och bifoga en bränsletrycksmätaren till montering. Anslut bleed slangen till tryckmätaren och placera den öppna änden av den utfallande slangen i en behållare som är godkänd för bensin. Öppna bränsletrycksmätaren att lätta på trycket i bränslesystemet. Avlägsna bränsletrycksmätaren från armaturen.
2

Placera ena änden av en slang i påfyllningsröret av bränsletanken och placera den andra änden i bensinen behållaren. Sifon så mycket bränsle som möjligt från bränsletanken i behållaren.
3

Koppla påfyllningsröret och bränsleledningar från bränsletanken. Stötta bränsletanken med pallbockar och ta bort bultarna för banden bränsletanken med en hylsnyckel. Koppla remmarna bränsletanken och sänka bränsletanken något så att du kan koppla bort selen klippet från tvärbalken och de elektriska anslutningarna från bränsletanken. Sänk bränsletanken helt och ta bort den från bilen.
4

Vrid låsringen för bränslet avsändaren församling moturs med en bränsletank skicka skiftnyckel. Ta bort låsringen och ta bort monterings bränsle avsändaren från bränsletanken. Kassera packningen på bränsletanken. Dra bränslekoppen från bränslet-monteringen och kassera silen.
5

Avlägsna den elektriska kontakt för bränslepumpen. Lossa klämman för bränslet sensorns elektriska kontakten och lossa bränsle sensorns elektriska kontaktdon. Lossa klämman för bränslet nivågivaren och demontera sensorn bränslenivån.
6

Installera den nya bränslepumpen och packningen genom att vända stegen två till fem. Dra åt bultarna för bränsletankens spännband till 30 ft lbs. med en momentnyckel. Dra åt bultarna för tvärbalk till 37 ft lbs. Fyll bränsletanken och ersätta sin tanklocket. Anslut kabeln till den negativa polen på batteriet med en hylsnyckel. Slå på tändningen i två sekunder, sedan stänga av den i 10 sekunder för att trycksätta bränslesystemet. Slå på tändningen igen och kolla efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74385.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.