Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Power Valve på en Holley Förgasare

Energialternativ ventiler på Holley förgasare är problem oftast gratis, men de ibland kräva ersättning. Motormodifieringar kan diktera användningen av en annan makt ventil. Du kanske vill ändra din makt ventil om du har flyttat till ett område som är betydligt högre eller lägre i höjd än din tidigare bostad. Också, power ventiler kan spricka och behöva bytas ut om motorn slår bakut genom förgasaren. Det är vanligtvis inget behov av att ta bort förgasaren från motorn för att byta ut strömmen ventilen. Saker du behöver
Blocknycklar (SAE) katalog 5/16-tums mutterdragare
Skruvmejsel
Ström ventil och packning
Fuel skål och mätning packningar blockera
Show Mer Instruktioner
1

bort bränsleledningen från förgasaren bränsle skål. Bränsleläckage bilagor varierar. Den mest typiska stil är en slip-on montering med en slangklämma. Använd en skruvmejsel för att lossa slangklämman och dra slangen från förgasaren. Använd en trasa för att suga upp eventuellt utspillt bränsle.
2

Ta bort flottörhuset från förgasaren. Ta bort de fyra sexkantsbultarna som behåller flottörhuset och mätning blocket med 5/16-tums mutterdragare. Med hjälp av handtaget på skruvmejseln trycker lätt på flottörhuset för att lossa den, och ställa in bränsle skålen åt sidan.
3

Avlägsna mätning blocket att exponera makten ventilen. Återigen, knacka försiktigt på mätning blocket för att befria det från förgasaren huvuddel.
4

Skruva makten ventilen från mätning blocket med en 1-tums skiftnyckel.
5 < p> Montera en packning på den nya makten ventil, och gänga ventilen i mätning blocket. Dra åt för hand plus 1/8 varv.
6

Med nya packningar, ihop förgasaren. Fäst sidan makt ventil för mätning blocket till huvuddelen, följt av flottörhuset. Sätt i bultarna flottörhuset i flottörhuset, och dra åt bultarna för hand plus 1/4 varv.
7

Återkoppla bränsleledningen till inloppet på flottörhuset, och dra åt slangklämman. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74789.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.