Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto Circuit Breakers Vs. Säkringar

Auto effektbrytare och säkringar utföra liknande funktioner, i att de båda är utformade för att bryta en elektrisk krets när det finns en elektrisk överbelastning. Men det finns tydliga skillnader mellan deras specifika syften. Automotive kretsar

Varje av bilens stora elektriska kretsar kommer att ha en brytare. Varje krets kommer att ägnas åt en allmän funktion eller funktioner: belysning, inredning, bränslesystem, utsläpp. Bilens breaker rutan kommer tydligt märka kretsen kopplad till varje enskild brytare.
Säkringar delkretsar

enskilda komponenter inom en krets också kan smältas. Till exempel har rätt bakljus egen säkring, och det är också på belysning krets, som styrs av en brytare.
Elfel

När en elektrisk komponent går sönder, bör själva komponenten skall inspekteras. Om det inte finns några synliga skador eller fel, då säkringen som skyddar komponenten, om någon, bör kontrolleras. Nästa, kolla brytaren för den kretsen. Om säkringen har misslyckats, indikerar att en överlast för den del av kretsen enbart, om inte brytaren har också misslyckats. Addera Voltmeter Checks

Ffuses och brytare can kontrolleras för misslyckande genom att mäta kontinuitet över ändhylsor i säkring eller brytare
Äldre Bilar Till Salu

Många äldre bilar som används säkringar hela sina elsystem,. fanns inga brytare alls. Andra äldre bilar hade bara hög ström-rita kretsar, såsom strålkastare, använd brytare. Ett elektriskt schema är oerhört hjälpsamma när man arbetar på en äldre bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71372.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.