Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ansluter en Tow Dolly & Lights till en bil

Oavsett om du behöver bogsera bilen till den lokala bilverkstad eller bakom din RV när du kör över länet, kommer du att behöva köpa eller hyra en bogsera dolly. En fiberkabel dolly är det säkert och lagligt sätt att bogsera bilen. Den har en enda axel med en tunga, som liknar bokstaven T. Tungan kommer krok med släpriktningen paketet på baksidan av det fordon som kommer att bogsera bilen. Den bogsering paket består av ett skumt och kablage installerat på baksidan av ditt fordon, och ledningar för att kontrollera lamporna på bogsera dolly hakar i kabelnätet i själva fordonet. Instruktioner
1

Lossa kopplingen spärren på tungan av bogsera dolly och placera kopplingen över 2-tums boll av dragkrok på bilen som kommer att bogsera dolly. Skjut bogsering dolly och tillbaka lite för att säkerställa att kopplingen sitter ordentligt på 2-tums boll.
2

Tryck ned spärren för att stänga kopplingen spärren över 2-tums boll och placera stiftet genom spärren för att säkert låsa den bogsera dolly på hitch. Dra upp bogsering dolly för att testa om den är säkrad. Om kopplingen verkar lös på bollen, justera kopplingen, med hjälp av en skiftnyckel.
3

Anslut ledningarna kontakten på bogsera dolly till pluggen bredvid skumt. Om kablarna inte har en plugg, sedan ansluter de färgmärkta kablarna enligt dolly till motsvarande trådarna för bogsering paketet. Den gula sladden styr vänster blinker, styr den gröna kabeln rätt blinker, den bruna ledningen styr baklyktor, är den vita kabeln i marken och den röda tråden är för valfria bromsar på dolly.
4 < p> Fäst säkerhetskedjorna till skumt. Crisscross kedjorna, tillåter slack i kedjorna för att flytta runt hörn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74778.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.