Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Jeep Wrangler Car Battery

Batteriet i din Jeep Wrangler ligger mot brandväggen på passagerarsidan av Jeep. En rem-typ nedhållande körningar över toppen av batteriet för att säkra batteriet på plats. Ta bort batteriet kräver avlägsnandet av fasthållaren innan batteriet kommer att komma ut. Vid byte av batteriet i din jeep, måste du skaffa ett nytt batteri med samma strömstyrka för start-up och samma dimensioner för att passa ordentligt. Om du är osäker på vad du behöver, besök Jeep återförsäljare eller bildelar butiken för hjälp. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Jeep och lokalisera batteriet på passagerarsidan av motorrummet. Från och med den negativa batterikabeln, ta bort batterikabeln fästskruvar från batteriet slutar med en skiftnyckel.
2

Lyft den negativa batterikabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Ta den positiva kabeln och ställ den åt sidan liksom. Leta ribban som löper över toppen av batteriet.
3

Ta bort de två muttrarna och brickorna från ribban håll-ner ovanpå batteriet med ett Ratchet och uttag, vrida bultar moturs tills de är lösa. Ta bort dem från J-bultar och lyft ribban från batteriet.
4

Lyft ut batteriet ur jeepen, hålla den upprätt och ställ den åt sidan. Sätt ett nytt batteri i jeep, se till att ansluta de positiva och negativa terminaler så att de är orienterade på samma sätt som de var på det gamla batteriet. Placera batteriet hold-down tvärslå över batteriet och placera J-bultar i hålen på ribban, skjut den på toppen av batteriet.
5

Montera de två muttrarna och brickorna på J-bultar och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft tills ribban är tätt. Dra inte åt det eller du riskerar att knäcka plasthöljet på batteriet.
6

Anslut den positiva kabeln till den positiva polen på batteriet och dra åt bulten med en skiftnyckel. Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt bulten med en skiftnyckel också.
7

Stäng huven på din jeep och starta motorn för att testa det nya batteriet installationen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72120.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.