Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med Tundra positionsljus Inte Stänga

Den 2004 Toyota Tundra har haft ett antal återkallelser. Ett sådant återkallande är för Tundra positionsljus. Ett positionsljus är ett blinkande ljus som produceras för att indikera riktningen föraren tar, det är också känd som en blinkers eller lampan. Om din Tundra s positionsljus är ständigt blinkar, kan du ha en trasig blinker säkring eller glödlampa. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den medurs till "On" läge, men starta inte motorn.
2

Testa blinker systemet genom inspektera gruppcentralen. Titta under bilens instrumentbräda, som ligger strax under förarens knä. Du ser säkringsboxen. Leta kranen på säkringsdosan locket och lyft upp att knäppa bort locket. Ta bort locket. På undersidan av locket är ett diagram som förklarar varje säkring kontroll.
3

Inspektera blinker blottare. Anslut en bygel till två öppningarna längst upp av gruppcentralen. Växla blinker spaken till "Off". Om skygglappar pågår fortfarande, kan du ha en trasig säkring som behöver bytas ut.
4

Stäng av Tundra och ta ur nyckeln. Ta bort skydden positionsljus och ersätta glödlampor. Skruva av locket och skruva av glödlampan. Sätt in en annan lampa i huset och skruva in ordentligt. Sätt in nyckeln i tändningslåset. Om lamporna fortsätter att blinka, måste du vända dig till en mekaniker att reparera säkringsboxen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75061.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.