Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med Nissan Altimas

Den Altima ersatte Stanza som bilen bolagets medelstora bil, gör sin debut i 1992 för 1993 års modell. Sedan dess har det haft tre efterföljande generationer (1998 till 2001, 2002 till 2006 och 2007 för att presentera), med en coupe version introducerades 2008. Det är för närvarande Nissans mest sålda bil. Första generationen Altimas

Med den första generationen (1993 till 1997), låg bilens stora problem med motorn och dess uppvärmning /luftkonditionering. Underlåtenhet av vevaxelvinkelsensorn och /eller tändningen transistor hindrar fordonet från att starta, och läcker köldmedium och expansionsventil resulterar skräp i dålig luftkonditionering prestanda. Byte av vevaxelsensor och tändningssystem transistor kan fixa det börjar problemet, när du byter O-ringen i A /C och rensa skräp kan förbättra bilens prestanda luftkonditionering.
Andra generationens Altimas

Altima problem minskar med sin andra generation (1998 till 2001). Ojämn tomgång och motorstopp i vissa bilar kan bero på igensatta ventilationshål tändstift hål eller misslyckande av insugningsröret packning. I vissa fall kommer det "Check Engine" light lyser. Byte av delar skulle lösa problemet.
Third Generation Altimas

2002 posten är mest problem-benägna av Nissan Altima tredje generationen (2002 till 2006), med elektriska problem (avgasgrenröret värmesköld skära av trådarna syresensorn), ett tjutande KOPPLINGSLAMELL (löst med byte i en motåtgärd en med olika friktion) och gnisslande /kvittrande hjulsidor filt (Bandet stannar buller). Men det är den misslyckade vevaxelläget och kamaxel ändlägesgivarna som är den vanligaste problemet bland tredje generationens Altimas, det orsakar att motorn stannar. I vissa fall kan fordonet täckas av en fabrik återkallelse.
Fjärde generationens Altimas

Den fjärde generationen av Altimas, gör sin debut med 2007 års modell, drabbas med minst problem eftersom de är relativt nya. Dock kan vissa fordon har felaktiga församlingar fönster switch eller felaktiga hastighetsmätare på grund av en elektrisk jord problem från höger framskärm. Ett annat problem, om än relativt liten, är det fel på auto-up fönster funktion, vilket kan fastställas genom att fullständigt stänga fönstret och hålla ned knappen i cirka fyra sekunder.
Mest tillförlitliga Nissan Altimas

p Om du vill ha en Altima av minimala problem, kommer du att ha bättre tur att få en helt ny eller en Altima som är äldre än tre år. Men oavsett vilken årsmodell du vill köpa, kontrollera bilen historia genom att dra upp en CARFAX rapport, eller skaffa en från generalagenten om den har en kopia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71376.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.