Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem Med Vanagon

Volkswagen producerade den första serien av transportörer 1949-1967. Även känd som Microbus eller Kombi, Transportörer använder en vattenkyld motor kallas en Wasserboxer. Wasser är det tyska ordet för vatten. Kolvarna motsätter varandra inuti en platt motor och verkar "rutan." Detta leder till begreppet boxare. Vanagon är den tredje generationen av transportörer. Om Vanagons

Volkswagen producerat Vanagons från 1980 till 1991. Den Vanagon presenterade kroppens konturer som var mer fyrkantig än tidigare modeller och stora fönster och vindruta. Från 1983 fram till 1985, analyserade Vanagon s insprutningssystem heter Digijet motorns varvtal och temperatur för att bestämma rätt mängd bränsle. Modifieringar av det Digijet systemet leda till utvecklingen av Digifant i 1986. Den Vanagon hemsida beskriver Digifant systemet som en mindre "komplicerad version av Bosch Motronic bränsleinsprutning används på BMW: s och Porsches."
Påminner

Enligt Motor Trend, innan de köper en Vanagon, bör du se till den tidigare ägaren reparerat alla frågor som återkallelser. Vanagons upplevt återkommer problem med mitt luftflödet kanal genom hela sin produktion. Enligt Motor Trend, är plasten kanalen fästs med två skruvar till taket i kupén. Det kan spricka, bryta, separata och strejk passagerare. Mellan 1980 och 1985, erinrade Volkswagen och repareras slide-in Camper lås, låser defroster /defogger systemet, lösa bultar på främre länkarm /övre kulleden och dörr. Ett ankare problem på passagerarsäten ledde till en 1987 återkallelse. Sitsen kan lossna och skada passageraren. Eventuella läckor vid sömmen på plasthöljet runt in-line bränslefilter, krympning av bränsleslangen på motorns bränsle fördelning järnväg, deformering av den sändande enheten lock, en felaktigt-sittande bränsletank påfyllningshals pipa och motorstopp på grund av hög motorns belastning och temperaturer leder till återkallelser. En överföring fråga 1987 berodde felaktig svetsning. Stiftet i skift-spärren kan separera och göra växelspaken fast utan att trycka på säkerhets-avtryckaren. När du använder farthållare, tillät gasvajern s spänning det sag och eventuellt trassla med vattnet rörkonsol. När detta hände, var kabeln inte kan återvända till tomgångsläge.
Andra problem

Enligt Repair Pal hemsida, läckande O-ringar och porösa topplock läcka och orsaka överhettning. Plast kylsystem komponenter kan misslyckas abrupt. Kylvätska, syre och luftflöde misslyckanden sensor och överdriven oljeanvändning är vanliga. Överföringen oljekylaren misslyckas och tillåter kylvätska att blanda med överföring översvämning ledde till en omfattande automatisk växellåda skador. Buller och backväxel misslyckanden är vanliga i manuella växellådor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72607.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.