Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en liten tår i en läder Truck sängöverkast

Mest mjuk tonneau täcker marknadsförs som säng läder lastbil omslag är faktiskt gjorda av vinyl. Även om vinyl är tuffare än läder när de utsätts för väder och vind, dessa luckor är inte oförstörbar. Utan noggrann underhåll, kan läder-look vinyl lastbil täcken blir torra och utsatta för brott och sprickor. När detta händer, kan du använda en läder och vinyl reparationskit att fixa det skadade området om den är liten. Även om det inte kommer att se ut som nya, kan du göra det problemområde mindre märkbara och stoppa den från att bli större. Saker du behöver
trasa eller svamp
Soap
Alkohol
Razor eller skalpell
Läder och vinyl reparationssats
Pincett
Saxar
Lim sälja Iron
Läder och vinyl touch-up kit
Visa fler instruktioner
1

Rengör området runt revan noggrant för att avlägsna smuts och olja som kan förhindra vinyl från bindning ordentligt med reparera material. Använd tvål och vatten först, sedan kompress med alkohol.
2

Ta bort eventuella ojämna kanter från tår med ett rakblad, skalpell eller sax. Du vill att de skadade kanter för att ligga plant.
3

in en bit duk uppbackning från en vinyl och läder reparationssats under tår med pincett. Vissa kit kräver att du tillämpa lim mellan vinyl och canvas och tryck ihop dem för att täta dem, med andra, du hetta med ett strykjärn eller ett specialverktyg
4

Blanda pigment i. läder och vinyl touch-up kit för att matcha färgen på lastbil säng täcka så nära som möjligt. Blanda pigmentet med fyllnadsmaterial från reparationssats.
5

Fyll tår med fyllnadsmaterial. Applicera det i flera tunna lager än ett tjockt. Tryck prägling stämpel som mest liknar korn av sängen omslaget till det sista lagret av fyllnadsmaterial.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73268.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.