Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort strålkastarna på en 2000 Dodge Intrepid

De 2000 Dodge Intrepid strålkastare har löstagbara lampor för att förenkla utbyte processen. Om en strålkastare glödlampa brinner ut, kan du ersätta den individuella lampan istället för att behöva köpa en dyr pannlampan. Du kan köpa en 9005 helljus lampa eller en 9006 halvljus glödlampa från en bildelar återförsäljare och ändra dem hemma i minuter. Saker du behöver
hylsa och spärrskaft set
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Intrepid och fäst den med den stång. Ta bort skruvarna som håller ribban över strålkastarens församlingar med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Ställ ribban åt sidan.
2

Koppla bort kablaget från lampan du behöver ändra. Insidan glödlampan är helljus och den yttre lampan är halvljuset. Vrid lamphållaren moturs. Dra rakt bakåt för att ta bort lamphållaren från bilen.
3

Dra ut glödlampan ur sockeln. Tryck in den nya glödlampan i sockeln och för in den i pannlampan. Vrid den medurs för att låsa den. Skjut den elektriska anslutningen på plats tills det klickar.
4

Upprepa processen på andra sidan. Ställ ribban på plats och fäst det med bultarna. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft.
5

Stäng huven och testa ljusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73533.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.