Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Defroster

Den bakre-bakruta på ditt fordon använder en elektrisk ström för att hålla utsikten fri från kondens, frost och is. Repor i ledande färg och trasiga flikar defroster är vanliga orsaker till defroster misslyckande. De material som krävs för att åtgärda båda problemen är lätt tillgängliga och billiga. En lyckad reparation av defroster kräver goda förberedelser. Saker du behöver
Fönsterputs
Rag
Defroster reparationssats
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Spray fönster på bakrutan av fordonet och torka fönstret med en trasa eller tidning. Inspektera defroster fliken. Knäck ampullen ingår i defroster reparationssats. Applicera limmet i flaskan till fönstret och baksidan av defroster fliken medföljer reparationssats. Håll defroster fliken mot fönstret för en minut. Skjut kontakten till kupévärmaren på reparerade fliken.
2

Starta bilen. Slå på den bakre defroster.
3

Place de svarta och röda kablar till en voltmeter på varje defroster galler. När voltmetern visar noll, har du hittat den trasiga ledningen.
4

Applicera maskeringstejp medföljer defroster reparationskit ovanför och nedanför den streckade linjen i defroster rutnätet. Skaka behållaren av ledande färg under 30 sekunder.
5

Spray den ledande färgen över den lucka mellan de övre och nedre delarna av maskeringstejp. Ta bort maskeringstejpen från fönstret. Låt färgen torka i 30 minuter innan du använder bilens bakre bakruta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72899.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.