Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Maryland Advokater & citron lag

En " citron " refererar till en defekt bil , som spenderar mer tid i butiken än vad det gör på vägen . Som ett resultat , antog Maryland en " citron lag " för att hjälpa skissera hur bilägare kan hantera sina citroner . Identifiering

Maryland citron lag kategoriserar en citron som ett fordon som köps in eller leasas inom två år med mindre än 18.000 miles . Fordonet antingen har haft problem till den grad att vara ur drift under minst 30 dagar eller har betydande problem med styrningen eller bromssystemet .
Action
p Om du tror att du har en citron , först skriva till tillverkaren och ge dem en chans att åtgärda felet . Om de inte kan fixa det , måste de köpa tillbaka bilen , byta ut den eller begära skiljedom . Om du och tillverkaren inte kan komma överens , är den sista utvägen för att ta in en Maryland advokat och lämna in en stämningsansökan .
Advokatbyrå

Maryland citron advokater , såsom Kimmel & Silverman , har erfarenhet med citron lag fall och är bekant med processen . Du kan också hitta en citron lag advokat genom Maryland advokatsamfundet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73523.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.