Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Automotive mekanik handverktyg

Automotive mekanik reparera skadade fordon och hålla dem i skick för att förhindra framtida mekaniska problem. De arbetar också för utomhusbruk kraftutrustning som golfbilar och barnvagnar dyn liksom båtar, lastbilar och motorcyklar. Arbetet kan vara enkla, såsom att byta ett tändstift eller byta ett däck. Det kan också vara så svårt som en komplett motor byte eller ombyggnad. Enligt US Bureau of Labor Statistics, en stor del av en bil mekaniker arbete utförs med handverktyg. Tänger

Tänger är två handtag verktyg med starka, rörliga käftar. Tång används för att ta tag i och dra åt muttrar och bultar. De kan även lossa dem eller användas för att hålla en bult still medan en skiftnyckel används för att vrida muttern. De kan ta och böja flexibelt material som tråd. Tång har ofta en tråd snipper vid basen av käftarna. Det finns flera olika typer av tång som slip joint, nål-näsa, diagonal skärning och tång kanal. Alla dessa typer av tång kan användas av mekanik.
Skruvmejslar

Skruvdragare används ofta inom fordonsindustrin mekaniker dagliga arbete. Olika typer av skruvmejslar, som också finns i olika längder, används för att dra åt och lossa skruvarna. Skruvdragare har en speciellt utformad spets som passar i en specifik skruv. Flathead, Phillips, Robertson och kopplingen huvud skruvmejslar allt arbete genom att sticka in spetsen på skruvmejseln i skruvhuvudet och vänder sig till antingen dra åt eller lossa.
Nycklar

mutterdragare är en stöttepelare för bilmekaniker verktygslåda. En nyckel används för att greppa och vända skruvar och muttrar för att dra åt eller lossa dem. De finns i flera storlekar för att passa olika storlekar av skruvar och muttrar som används i motorer och på andra håll i en bil. Det finns olika typer av nycklar, som alla används av mekanik att utföra olika uppgifter. Momentnycklar, makt mutterdragare och skiftnycklar apa är alla typer av skiftnycklar som används av fordonsindustrin mekanik i deras dag-till-dag arbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71844.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.