Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1999 Mercury Sable Transmission Issues

1999 års Mercury Sable modellen haft några tidiga positiva recensioner, men stora problem skulle senare rapporteras på vissa modeller med bromsar, motor och diverse tillbehör. Mindre problem rapporterades också med andra delar av fordonet, inklusive överföring. Som av 2010, är ​​Ford Company släppa Mercury raden av bilar, inklusive Sable. Läckande Fluid


På vissa modeller fanns tidiga problem med läckande transmissionsolja långt innan någon del av bilen ska bäras ner. En mängd orsaker kan utlösa detta problem, från lösa slangar till felaktig infästning. Detta var inte ett vanligt nog problem att motivera en återkallelse eller utbredd tillkännagivande, men tillräckligt tidigt reparationer som har gjorts för att notera detta som ett potentiellt problem i 99 Sables.
Front Pump Frågor

Problem med främre pumpen i 1999 Sable var ofta samlat till en motor problem, även om det påverkar överföringshastigheten. Den främre pumpen är en del av momentomvandlaren i automatiska växellådor, och direkt påverkar blandning av luft med transmissionsolja. Om den främre pumpen inte fungerar, oftast på grund av gunk eller kol bygga upp från en bristande underhåll, kommer bilen till överförings-frågor och så småningom kommer inte ens flytta in i växeln. Reparationskostnader kan variera kraftigt, beroende på den exakta innebörden av det huvudsakliga problemet med den främre pumpen och om frågan kräver en enkel rengöring eller om en regelrätt ersättare behövs.
Problem Motor påverkar Transmission

Några av de vanligaste problem som rapporterats på 1999 Mercury Sable kommer från motorns frågor som påverkar andra delar av fordonet så att de i sin tur inte fungerar korrekt. MSN Auto är en av många källor citerar viktiga rapporter av olika motorproblem på 1999 Mercury Sable. Eftersom överföringen är den mest komplicerade delen av en modern bil, kan eventuella problem i en annan del av motorn påverkar transmissionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72984.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.