Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så kolla oljan i min Yamaha V-Star 1100

Den Yahama V-Star 1100 är en cruiser-stil motorcykel produceras av Yamaha. Som en del av rutinen underhåll av motorcykeln, bör användarna kontrollera deras oljenivån ofta, som använder cykeln med för lite olja kan orsaka allvarliga skador på motorn. Yamaha V-Star 1100 har inte en doppsticka. Istället har den ett litet fönster, eller synglas, placerad på vänster sida av motorn. Detta gör att ägarna att kontrollera oljenivån snabbt, utan behov av en trasa för att rengöra mätstickan. Instruktioner
1

Stäng av Yamaha V-Star 1100 motor, sedan lägga kickstand ner för att säkra motorcykeln i upprätt läge.
2

Lokalisera den lilla, runda , glasfönster, på botten av den vänstra sidan av motorcykeln.
3

Lokalisera de två hash märken på glaset, en nära toppen av glaset, och en nära botten . Den översta hash märke anger den maximala mängden olja som ska vara i motorn, och den nedre markeringen anger minsta mängd olja som ska vara i motorn.
4

Ta cykeln till ett vertikalt ställning, för att säkerställa en korrekt behandling. Medan motorcykeln är rakt upp, titta på glaset och avgöra var oljan sjunker i förhållande till de två varumärkena. Oljenivån skall ligga mellan de två hash märken. Om oljenivån är under den lägsta linje, tillsätt olja innan motorn startas igen, och om det är över den högsta ledningen, bör du ta bort oljan före start av motorn. Tillsätt olja lite i taget, och kontrollera glaset varje gång, för att undvika över-fyllning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73378.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.