Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bumper krav för fordon i Texas

Även Texas "bilprovning kraven inte direkt itu stötfångare och specifikationer stötfångare, finns flera krav indirekt bundna till det. Dessutom är vissa fordon i Texas också uppfylla stötfångare standarder som utfärdats av National Highway Transportation Safety Administration för personbilar, som avgör hållbarheten och placering av stötfångare på personbilar. NHTSA Standarder

Alla personbilar som säljs i USA måste uppfylla NHTSA krav på främre och bakre stötfångare. Dessa standarder kräver stötfångare för att kunna stå emot en kollision med 2,5 mph på de främre och bakre delarna, och 1,5 mph på hörnen, denna inverkan betyg motsvarar slår en parkerad bil med samma massa vid 5 mph. Stötfångare måste vakta en del av den främre och bakre delen av bilen mellan 16 och 20 inches från marken. Dessa normer gäller endast för personbilar och lätta lastbilar och stadsjeepar "stötfångare regleras inte av NHTSA.
Belysning och Bumpers

För godkänt bilprovning som regleras av Texas Department of Public Safety, monterade lamporna inuti eller ovanför stötfångare måste vara synliga. Texas kräver att alla bilar att ha minst två röda eller gula stoppljus, som kan vara monterade på insidan av bakre stötfångaren, och får inte skymmas av det. Dessa lampor ska vara synlig för minst 300 meter. Dessutom bör bakre stötfångare har röda baklyktorna synliga för 1.000 meter bakom fordonet. Pannlampor behöver inte monteras på eller inuti främre stötfångare, men om de är, måste de vara mellan 54 och 24 inches från marken framför fordonet.
Reflexer på stötfångare

Texas motorfordon inspektörer kräver att alla fordon måste bära minst två röda reflexer, synliga för 350 meter vid belysning med strålkastare. Dessa kan monteras på eller i den bakre stötfångaren eller självständigt fäst vid fordonet.
License Plate Lamp

Texas Department of Public Safety förklarar att om en registreringsskylt är monterad på den bakre stötfångaren, måste den vara utrustad med en registreringsskylt lampa som lyser upp plattan när fordonets manöver lyser. Detta ljus skall vara ordentligt och permanent fäst på stötfångaren, och får inte lysa en påfallande ljus på bilar bakom fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72653.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.