Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Flasher på en Jeep Grand Cherokee

Byta blottare i din Jeep Cherokee kan vara nödvändigt om blinkers eller blinkers nödstopp fungerar. Den blottare styr båda verksamheterna, och om det misslyckas det oftast slutar fungera helt. Byte blinkers är lätt tillgängliga från alla Biltema eller Jeep återförsäljare. Den blottare är begravd bakom säkringen panelen, så det kommer att ta lite tid att nå men hela jobbet bör inte ta mer än en timme för de flesta erfarna DIY mekaniker. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren med din Jeep och lokalisera luckan för säkringsdosan på änden av instrumentbrädan. Ta bort säkringen panelen rutan åtkomst genom att knäppa loss den från höger kåpa sidobeklädnad.
2

Ta bort muttern som håller höger kåpa sidoklädseln till korsningen blocket stud med en hylsa och spärrskaft. Muttern är nära centrum av säkringsblocket.
3

Ta bort de två skruvarna längs kanten på höger kåpa sidoklädseln till höger om säkringsboxen med en stjärnskruvmejsel. Lägg skruvarna åt sidan.
4

Dra kåpa av och lokalisera blottare i korsningen blocket. Koppla ur kombinationen blottare från korsningen blocket.
5

Skjut nya blottare i blocket. Placera kåpa på plats igen. Montera skruvarna längs den högra sidan av säkringen och dra åt dem med en skruvmejsel.
6

Montera muttern i mitten av säkringen blocket. Dra den med en hylsa och spärrskaft. Knäpp luckan till gruppcentralen. Stäng dörren till Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73238.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.