Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av Windows i en 1998 Ford Taurus

med eldrivna fönster på din Ford Taurus är en stor fördel, men i händelse av att de elektriska fönsterhissarna inte fungerar korrekt, kan det vara en lika irriterande olägenhet. Problemet kan vara en enkel krets fråga, ett relä, en trasig eller felaktig säkring eller en regulator, bland andra möjligheter. Det är viktigt att, innan man köper några nya komponenter, du gör en del felsökning för att fastställa den exakta orsaken till felet. Saker du behöver
Krysskruvmejsel
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringarna först genom att lokalisera säkringen panelen. På Ford Taurus, kommer du att notera att det finns en säkringsdosa under huven samt en annan under förarsidan fotutrymmet. Säkringarna för de elektriska fönsterhissarna är på undersidan av foten väl och nära rattstången.
2

Lossa panelen och avslöjar säkringarna. Ta ut lämpliga säkringar som motsvarar de elektriska fönsterhissarna och kontrollera deras skick. Bra säkringar kommer att vara ren och silver med en god anslutning till kretsen.
3

bedöma tillståndet för de elektriska växlar. Om alla fyra fönster arbetar periodvis men inte i full drift under resten av tiden, kan problemet ligga i reläet. Om ett fönster har problem, men de andra tre är alla fungerar korrekt, kan det vara motorn för just fönster. Vanligtvis förare fönstret är den första att misslyckas eftersom det blir mycket mer nytta än de andra.
4

bort dörrpanelen genom löstagning av plast hylsorna och skruvarna runt dörren. En liten skruv kommer att ligga precis ovanför dörren spärren på insidan av panelen. Pop panelen ut och leta skruven innanför dörren pull.
5

Lossa brytaren täcka och rubba reläet pluggar från kontakterna inuti luckan. Ni kommer att märka att de är paketerade inuti plåtdörr huden. Kontrollera stickkontakter och ersätta dem. Om fönstren fortfarande inte fungerar, kan du behöva byta ut motorn för fönstret. Motorn är fäst till botten av ett "X" formad ram innanför dörren huden och är en liten, silver och svart fat i den nedre mitten av ramen. Dessa är svåra att få bort, så du kan behöva ta bilen till en mekaniker för att få motorn bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73048.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.