Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar Kablar Emergency Brake på en 1997 F150

Du kan justera vajrarna nödbromsansättningar på 1997 Ford F-150 dig direkt från ditt hem garage eller uppfart. Detta kommer att spara dig en resa till mekaniker. När du parkera din F-150 i en nerförsbacke och parkeringsbromsen börjar slira, vet du att det är dags att justera vajrarna på parkeringsbromsen. Du behöver bara ett par verktyg som köps från din lokala bildelar återförsäljare för att få jobbet gjort. Börja genom att parkera fordonet på plant underlag innan du gör inställningen. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Tänger
Kabel spänningsprovaren
Visa fler instruktioner
1

Step på parkeringsbromsen pedalen, trycker den hela vägen till golvet.
2

Placera stoppklossar framför framhjulen och klossar bakom framhjulen.
3

Placera golvet jack under den bakre änden av fordonet och lyfta upp den tillräckligt högt för att gled domkraften under F150 bredvid varje hjul. Sänk bilen på pallbockar.
4

Få enligt Ford och hitta parkering stången bromsvajern i mitten av fordonet. Det är stången med kablarna som kommer till den. Håll stången på plats med handen. Med en tång, dra åt equalizer muttern ca sex varv.
5

Fäst mätaren kabelspänningen till den bakre spännkabel att mäta och ange antalet pounds av spänning. Ställ F-150: s spänning vid 350 pounds.
6

Lossa parkeringsbromsen och snurra bakhjulen för att se till att de vänder sig fritt.
7

Justera parkeringsbromsen equalizer muttern så att den har ett avstånd på 0,38 mm om du tycker det finns motstånd när du snurrar hjulen.
8

Lyft upp trucken, ta bort domkraften, sänk bilen till marken och bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72980.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.