Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en 91 Pontiac Sunbird Heater

Den Pontiac Sunbird var en liten bil gjord av Pontiac uppdelningen av General Motors 1975-1994. Den tredje generationen av denna serie ingår den 1988 till 1994 modeller, och fanns tillgänglig i en mängd olika organ stilar. Värmaren i en 1991 Pontiac Sunbird innehåller het kylvätska från motorn som utstrålar värme i kupén när värmaren är påslagen. Förfarandet för att ersätta värmaren är i allmänhet densamma för alla versioner av 1991 Sunbird. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Ordet jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

bort kabeln från negativa batteripolen med en hylsnyckel för att säkerställa att du inte starta motorn oavsiktligt. Placera ett uppsamlingskärl under kylaren, och öppna avloppet med en hylsnyckel. Tappa ur kylvätskan och tillbaka avtappningspluggen. Lyft bilen med en domkraft, och stödja den säkert på pallbockar.
2

bort strut montera för den bakre laterala transaxel med en hylsnyckel, om din bil är så utrustad. Lossa dräneringsledning och slangar kylvätska från värmaren. Sänk fordonet.
3

Koppla ljudet isolatorer från fordonets golv med en hylsnyckel. Ta den inledande fyllmedel för rattstången, och ta bort kanalen luftutsläpp från fordonets golv.
4

Demontera fästbultarna för värmeöverdraget med en hylsnyckel och ta bort locket. Lossa spännbanden för värmeelementet, och ta bort värmeelementet från fordonet.
5

Installera den nya värmeelementet och fäst dess spännbanden. Sätt tillbaka locket för värmaren med en hylsnyckel. Installera utloppsledningen och isolatorer ljud till fordonets golv. Anslut filler för rattstången.
6

Höj fordonet och stödja den på pallbockar. Anslut slangarna och avlopp linje till värmaren, och bifoga sina klämmor. Installera strut montera för den bakre laterala transaxel, om din bil är så utrustad.
7

Sänk bilen och byta ut kylvätskan i kylaren. Kontrollera bilen för läckage av kylvätska, och se den nya värmaren fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75391.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.