Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort generatorn från en 1997 Honda CR-V?

Ta bort generatorn från motorrummet i din 1997 Honda CR-V kan vara nödvändigt om generatorn är dålig eller om du behöver komma åt en annan del av motorn sitter framför den. Växelströmsgeneratorn är placerad på höger sida av motorn och sätter sig lågt, nära vevaxelns remskiva. Om du misstänker att det finns ett problem med generatorn, kan du få det bänk-testad på de flesta bildelar butiker när det tas bort från bilen. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna bulten från den negativa batterikabeln ände där det möter batteriet med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och isolera den från batteripolerna.
2

Lokalisera de två elektriska kontakterna på baksidan av generatorn. Koppla ur fyra stift kontakt och ställ den åt sidan. Ta bort muttern från terminalen på baksidan av generatorn sedan bort batteriet kabeln från terminalen. Ställ batteriet tråden på ena sidan och gänga muttern löst på terminalen för förvaring.
3

bort låsmuttern på den övre fästskruven på framsidan av generatorn med en sockel och ratchet skjut sedan den övre bulten ur generatorn.
4

Lossa låsmuttern på den nedre fästskruven med hylsa och spärrskaft, skjut generatorn mot motorn och ta bort remmen från remskivan . Skjut den nedre fästskruven ur generatorn och fäste lyft sedan generatorn ur motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72657.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.