Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur byter jag 2007 Chevy Trailblazer strålkastare lökar?

Under livet av din Trailblazer kan lampor i strålkastaren brinna ut och behöver bytas ut. För att ersätta dessa lampor måste strålkastare montering som skall avlägsnas från framsidan av fordonet. Borttagning av strålkastare montering gör att du kan komma åt lamporna, som är anslutna till uttagen på de elektriska kontakterna. Innan du börjar detta projekt, kommer lökarna måste köpas från en automatisk leverans butik. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och dra i spaken Huvlås att släppa huven. Lyft huven upp och lämna stöd baren.
2

Hitta snap klipp som används för att fästa grillen till fordonets front. Bänd hållaren klippen med platt skruvmejsel för att lossa dem. Dra grillen off av fordonet.
3

Hitta hållarklämman som ligger i det övre vänstra eller högra av strålkastaren. Tryck upp på hållarklämman med platt skruvmejsel. Titta under fender, under strålkastaren, och lokalisera andra hållarklämman. Driva denna hållarklämman upp med skruvmejseln.
4

Tryck på frigöringsspaken som ligger på baksidan av strålkastare montering. Dra det elektriska kontaktdonet ur strålkastaren. Dra strålkastare församling ut och ställa den på en bänk eller bord.
5

Dra loss de två gummihylsorna på baksidan av strålkastare montering att exponera strålkastare lökar. Vrid sockeln moturs och dra ut glödlampan ur strålkastaren. Lyft upp fliken på kabelhärvan och dra sedan ut lampan ur sockeln.
6

Sätt i en ny glödlampa i sockeln och sedan placera lampan tillbaka i strålkastaren. Vrid hylsan åt höger eller medurs för att låsa den på plats. Ställ gummihylsorna tillbaka på plats över elektriska kontakten.
7

Ställ strålkastare på plats igen och återanslut sedan den elektriska kontakten. Tryck den övre och nedre hållare klipp tillbaka på plats för att säkra strålkastaren.
8

Ställ grillen på plats igen och tryck sedan på den ordentligt för att fästa hållaren clips på ramen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72569.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.