Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter den 3: e bromsljus på en 2002 Chevy Trailblazer

Du bör ersätta high-mount bromsljus på 2002 Chevrolet Trailblazer så snart som möjligt om du märker att det inte fungerar. Körning med en dåligt fungerande bromsljus kan sätta din familj i riskzonen för en olycka när bromsa eller stoppa. Ljuset är lätt att komma åt från strax innanför den bakre luckan, och kräver endast vanliga hushåll verktyg för att ändra. Den ersättande lätt montering är en specialitet del och är endast tillgänglig på Chevrolet återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan på din Trailblazer. Dra låssprintarna från den yttre kanten av den bakre delen av innertaket. Dra headliner tillbaka ur vägen.
2

Dra ledningsnätet ur anslutningen för high-mount bromsljus. Dra gummigenomföringen från kroppen av ljuset.
3

Stäng den bakre luckan på lastbilen och öppna bakrutan glaset. Stöd glaset helt för att hålla den öppen medan du arbetar. Ta bort skruvarna från fönstret gjutning med en stjärnskruvmejsel.
4

Dra lätt montering ur trucken. Sätt i nya ljus i fästpunkten. Montera de två skruvarna. Stäng den bakre fönsterglas.
5

Höj bakluckan på lastbilen. Montera gummigenomföringen runt bromsljuset montering. Anslut ledningsnätet till det nya ljuset.
6

Återkoppla headliner med de kvarhållande stiften. Skjut stiften på plats för hand. Stäng den bakre luckan och testa funktionen av bromsljuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71996.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.