Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Headlight Bulb i en Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle, som alla nya fordon, använder halogen-kapsel strålkastare lökar. Dessa insatsen i strålkastare montering bakifrån, och det finns två per strålkastare montering: high-beam och låg-beam. Samtidigt ändrar strålkastarna på en New Beetle är lite mer utmanande än den äldre bakre motor Bug, det är fortfarande genomförbart. Att lära sig hur man gör det själv kommer att spara pengar på arbetskostnader. Saker du behöver
Blanket eller stor kudde
H1 ersättning glödlampan (er)
Visa fler instruktioner
1

Vrid strålkastare slå på och inspektera strålkastarna . Se till att kontrollera både låg-och hög-beam lampor, och anteckna positionen av löken i pannlampan. Låg-balkar är i topp hålrum montering och hög-balkar finns i det nedre hålrummet.
2

Stäng av strålkastarna och koppla sedan bort nycklarna ur tändningen.

Billiga 3

Öppna huven och leta sömmen till strålkastare montering och sidan fender. Leta strålkastare spakanordningen utsläpp och skjut in på den något att låsa upp den och sedan dra den hela vägen upp tills det tar stopp.
4

Lägg en filt eller kudde på marken framför strålkastaren montering. Skjut enheten utåt bakifrån med ena handen och samtidigt vara redo att fånga enheten med den andra. De nya Skalbaggar använder ett lim-och tätningsmassa för att skydda baksidan av strålkastarna från exponering för fukt, så du måste ge församlingen en knuff bakifrån.
5

Dra kablaget pluggar bort från både hög-och låg-beam blad respektive glödlampor.
6

Placera aggregatet på filt eller kudde. Släpp tråden klippet till felaktiga strålkastare och ta bort glödlampan.
7

Öppna förpackningen på den nya H1 glödlampsbyte utan att vidröra glaset delen av lampan med din nakna hud. Oljor i human hud kommer att skada lampan. Hantera det bara av metall lampfot insatsen.
8

Sätt den nya lampan i rätt strålkastare-montering hålrum och sätt tillbaka glödlampan klämman för att låsa lampan på plats.

9

Lyft enheten uppåt och anslut kablaget pluggar tillbaka till respektive blad lökarna.
10

Tryck pannlampan i fördjupningen, men innan att låsa den på plats, kontrollera lamporna genom att vrida på strålkastarna omkopplaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71751.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.