Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av bränslesystemet på en 2003 Chevy C1500 Pickup

Chevrolet är en av de ledande tillverkarna av kvalitet, USA-tillverkade bilar. Om du har ett jobb att göra, vill du kunna lita på kraften i din bil och att den kan hantera jobbet. Chevrolet pickup kan hantera de flesta alla jobb såvida bränslesystemet misslyckas. Felsökning av bränslesystem på din Chevy truck är inte så tuff som du kanske tror. Om du bestämmer dig för att ta itu med felsökning av bränslesystemet, kan du kanske hitta problemet och åtgärda problemet själv. Saker du behöver
Assistent Review Startnyckel
Skruvmejselsats
Slangar skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil .
2

Rikta din assistent att sitta i förarnas sits och vara beredd att vrida om nyckeln på och av när du frågar.
3

bort bränsleledningen från bränsleinjektom enheten med skruvmejsel set. Bränsleinsprutaren enheten är belägen på toppen av motorn. Du kommer att känna igen bränsleledningen eftersom du kan följa det tillbaka till bensintanken.
4

Har din kompis vrider om nyckeln på och av snabbt. Om du inte ser bränsle kommer ut ur bränsleledningen, måste du gå vidare till bränslefiltret.
5

Följ bränsleledningen tillbaka från motorrummet tills du hittar bränslefiltret belägen under lastbilen. Ta bort raden som kommer in i filtret från bensintanken sidan med slangen skiftnyckel set. Be din hjälpare att vrida om nyckeln på och stänga igen. Om du har bränsleflöde, då måste du byta bränslefiltret. Om du inte ser bränsle, måste du byta bränslepumpen i bensintanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74829.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.