Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en uppvärmningsmotståndet på en Jeep Wrangler

Byta värmare eller fläktmotorn resistor på din Jeep Wrangler är en snabb och enkel projekt som du kan göra hemma på bara några minuter. Motståndet ligger på värmaren och A /C bostäder under passagerarsidan av instrumentbrädan. Motståndet är i grunden en grupp av kablar med olika motstånd inom var och en. När du växlar kontroll fläktmotorn till en hastighet på kontroll, blir strömmen leds genom den rätta tråden att snurra fläkten på den valda hastigheten. Motståndet kan inte repareras om det misslyckas, det måste bytas ut. Saker du behöver
Metric skiftnyckel uppsättning
Assorted skruv drivrutiner
Metric Hylsnyckelsats
Nytt motstånd
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven och leta reda på batteriets minuspol. Ta den negativa batterikabeln med en skiftnyckel och se till att den inte kan falla tillbaka eller ta kontakt på något sätt med batteriet.
2

Öppna handskfacket på passagerarsidan av instrumentbrädan. Leta upp och ta bort skruvarna runt omkretsen av handskfacket med en skruvmejsel. Dra handskfacket ur instrumentbrädan.
3

Lokalisera uppvärmningsmotståndet på undersidan av den A /C och upphettningsanordningens hus. Du måste ta bort den elektriska kontakten från motståndet genom att först dra låstungan upp. Dra ur kontakten och ställ den åt sidan för nu.
4

Lokalisera de två skruvarna på motståndet. Det finns ett vid varje ände av motståndet. Lossa skruvarna med en liten hylsa och spärrnyckel och ta bort motståndet från huset.
5

Installera den nya motståndet på huset med de ursprungliga skruvarna. Dra åt skruvarna till 20 tum-pounds med en momentnyckel.
6

Anslut elkontakten till motståndet och tryck ner den kvarhållande låset. Sätt tillbaka handskfacket och dra åt alla skruvar som håller fast den med en skruvmejsel.
7

tillbaka negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman för att fästa det. Testa värmefläkt omkopplaren för att säkerställa att den fungerar som avsett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71649.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.