Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ren Rökrester off bil Vindskydd

Om du är rökare och du har en vana att röka i bilen (särskilt med fönster upp), så har du förmodligen märkt en Rökrester byggt upp på de inre vindrutorna på din bil. Om du kör samma bil varje dag, det kanske inte omedelbart framgår. När du sitter i en icke-rökare bil, men du kan enkelt se skillnaden. En dimmig vindrutan inte bara förringar rena utseendet på din bil, det innebär också en säkerhetsrisk, i synnerhet vid körning i dåligt väder eller på natten. Här är några sätt du kan rengöra rök rester av bilens vindrutor. Saker du behöver
Vinäger
Hushållens fönsterputs
tidningen
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Approach insidan främre vindrutan från passagerarsätet för att undvika hinder från ratten.
2

Börja försöker ta bort röken rester med en renare hushåll glas och en mikrofiberduk. Microfiber efterlämnar mindre ludd än andra kläder.
3

Prova en ättika och vatten lösning om rengöringsmedel inte tar röken rester av. Många människor förespråkar applicera den med en svart-och-vit tidningen. Tidningen bläck fungerar som ett glas polermaskin och inget ludd kvar på vindrutan.
4

Ge tvättsprit eller krompolish ett försök om de traditionella glas städare inte fungerar. <
br> 5

Ta bilen till en professionell detaljer om du inte kan lösa problemet. Prata med detailers om din rök rester fråga i förväg.
6

Hjälp förebygga problemet genom att undvika rökning med fönster upp eller bara knäckt svagt. Om möjligt, undvik att röka i bilen helt och hållet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70943.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.