Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Typer av vinylfärg för bilar

Den typ av färg du väljer för din bil beror på vad du vill att din bil ska se ut. Vinyl färger kan användas på vinyl, plast eller metall i eller utanför bilen. De finns i sprayen samt lack-på blanketter. Välj dem över andra färger för konstruktion mångsidighet, stark vidhäftning och hållbarhet. Vissa färger har även en bit av den faktiska vinylharts i dem för att möjliggöra flexibilitet och ge dem bättre uthållighet. Fördelar

vinylfärg på bilar är idealisk för sin starka innehav makt när det kommer till släta ytor. Det gör också att du kan skapa unika mönster, speciellt när styling hot rods och bilar muskler. Använda vinyl måla på taket på din bil kommer att säkerställa att du inte behöver en touch upp för en mycket lång tid. Den enda nackdelen av dess starkt lim makt är att det är svårt att ta bort.
Vinyl inomhusfärger

Med tiden, färgen på delar av bilens inredning såsom instrumentbrädan kommer att avklinga. Du hittar också att dörrhandtag och handtag bleknar med tiden. Spraya dem med vinyl färger som det bästa sättet att återställa dessa delar till deras tidigare yta.
Sprayfärg för Interiors

Spray-on inomhusfärger är vanligen valts eftersom dessa färger tränger rakt igenom vinyl ytor instrumentbrädan och andra sådana delar. Färgen bäddar in sig djupt in i materialet, så att det inte bleknar bort eller nagga. Av denna anledning många färgleverantörer hänvisar till dessa som färgämnen. Dessa färger är också säljs med en reptålig garanti. Addera Vinyl utomhusfärger

Vinyl färg kommer i flera typer för utsidan av bilar, oftast som sprayer och aerosoler. Det finns vissa typer av vinyl färger som bilen klistermärken kan appliceras och avlägsnas från lätt. För tak, de flesta människor väljer svart vinyl taket målar, eftersom detta är det mest hållbara och inte chip off i extrema väderförhållanden.
Vinyl Wraps

Vinyl wraps är självhäftande tunna filmer av vinyl, används vanligen som designelement. Deras fördel är att du inte behöver måla detaljer på en bil och vänta på dem att torka. Dessutom kan du anpassa din bil designen flera gånger. Datorstödd design och färgsättning är oändliga, du kan också använda färger över grundläggande wrap att ge din bil en egen identitet. Slutligen, är vinyl wraps lätt bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71883.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.