Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Den genomsnittliga sändningstiden Replacement Cost

En överföring är en viktig del i en bil . När en överföring raster , är bilen nästan alltid obrukbar . Byte av transmissionen är en dyr reparation , men det exakta priset varierar beroende på märke och modell av bilen och platsen där överföringen är fast . Typer

Kostnaden för att reparera en överföring av beror på typen av överföring. Byta en manuell växellåda är billigare än att köpa en ny automatisk växellåda . Typiskt , enligt Edmunds.com , till en manuell växellåda kostar i genomsnitt $ 1500 ersätter medan en automatisk växellåda kostar $ 3000.
Avgifter

Kostnaden för att ersätta en sändning innehåller kostnaden för delarna och den nya växellådan . En avgift för den tid det tog arbetarna att ta bort den gamla transmissionen och installera den nya transmissionen är laddat , även känd som en arbets- avgift .


Överväganden Byta en sändning där arbetskostnaderna är billigare blir den totala kostnaden billigare . Dessutom , de transmissionsdelar kostar olika mycket i olika fordon . Kostnaden för att ersätta högre slutet fordon tenderar att vara mer än i lägre slutet fordon . Till exempel kan ersätta en automatisk växellåda på en Mercedes kosta mellan $ 3000 till $ 6000, medan ersätter en manuell växellåda på en Honda kan göras för runt $ 1000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73844.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.