Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att bogsera en 1989 Camaro

Den 1989 Chevrolet Camaro är en del av det prestigefyllda linjen fjärde generationen. Den har modern bränsleinsprutning och är lättare än tidigare generationer av Camaro. När fordonet går sönder och behöver flyttas, bör det bogseras på en flak bärgningsbil. Bogsering av 1989 Camaro på två hjul kommer att skada drivaxeln och de bogsera kedjorna kommer att chip och spricka kroppen. Saker du behöver
Handdukar
Visa fler instruktioner
1

Ställ in ratten så att framhjulen pekar rakt fram.
2

Dra bogsera bilen direkt framför Camaro med tillräckligt utrymme för att sänka bogsera sängen. Sänk bogsera sängen så att den når marken ca 3 meter framför bilen.
3

Fäst vinsch krokar på framsidan av ramen. Placera handdukar mellan dragkedja och Camaro kroppen för att undvika repor och flisning. Placera hakarna på samma avstånd från båda ändarna av ramen för att säkerställa en pull.
4

Lägg i friläge. Vinscha Camaro på bogsera sängen långsamt. Gör små justeringar med ratten för att styra riktning och stanna med bilen i exakt mitten av bogsera sängen.
5

Placera överföring i parken och dra åt parkeringsbromsen. Strap hjulen och ramen till bogsera sängen på lämpligt sätt, beroende på vilken modell av flak bärgningsbil som används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74144.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.