Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en GMC elspegel

En trasig sidospegel på en bil eller lastbil är bland de vanligaste av problemen auto organ. Plasten eller spegel på strömmen spegeln kan bli krossade eller spruckna och behöver repareras. Byta trasiga power spegeln med en ny spegel kommer att förbättra din synlighet när du kör. En ersättningskraft spegel är enkel att installera. Processen bör inte ta mer än två timmar. Köp en ersättare GMC sida spegel på en Biltema eller från en General Motors återförsäljare. Saker du behöver
ersätter GMC sidan spegeln
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Öppna GMC bil eller lastbil dörr. Leta reda på skruvarna som håller GMC dörrpanelen på plats. Lossa skruvarna med en skruvmejsel och ta bort luckan. Pop spegeln trim på sin plats med en skruvmejsel.
2

Lossa skruvarna som håller sidan spegeln i dörren. Lägg skruvarna åt sidan. Häkta kabeln i spegeln från kabeln i dörren. Kablarna ska lätt glida isär vid plasten elektriska sele som håller de två kablar tillsammans. Skjut spegeln från dörren.
3

Skjut vajrar av den nya sidan spegeln genom hålet i bildörren. Använd en skruvmejsel och de gamla skruvar du avsätta för att fästa spegeln på dörren. Anslut kabeln från den nya spegeln i kabeln i dörren på plasten elektriska sele. Skruva bakdörren panelen på plats. Pop fönstret trim i dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75375.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.