Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man laddar ditt bilbatteri

Artikel # 2 av "laddar ditt bilbatteri!" Artikel # 1 behandlas starthjälp ditt bilbatteri från en annan bil för att få det hem. * Nu kan du och din bil är säkert hemma och du har hittat en batteriladdare! Autozone kommer lån du en batteriladdare över natten för en liten insättning. Om du har flera bilar och andra fordon, exempelvis motorcyklar eller något med en gasmotor på det, köpa en bra begagnad eller ny batteriladdare! Håll det för dig och dina barn eller bara för att hjälpa en vän. Mine ser ut som det är 30 år gammal och kan, passerade min pappa det till mig. De evigt med lite eller inget underhåll! De kan spara dig en resa till bilhandlare eller bilmekaniker där saker kan få dyra snabbt! Dessutom, du kan göra det, spara pengar och ha den där känslan av oberoende och vet hur. När det gäller bilreparationer de flesta av oss är på Mekaniker Mercy! Men inte med den lilla sånt här! Go for it! Jag hjälper dig! Saker du behöver Review, en 12 volts batteriladdare. (Det kan säga 6 eller 12 volt, men vi använder 12 volt sidan) katalog Ett utlopp i närheten av fordonet eller en yttre elektrisk förlängningssladd som är så länge som du behöver för att nå bilbatteri.
" Time "för att hålla laddaren på hela tiden! Detta är en övernattning i de flesta fall.
Patience eller annat sätt att komma ut ur huset medan du väntar.
Visa fler instruktioner
1

få bilen hem är inte ett problem. Även om du slutar kortfattat den startar igen i de flesta fall. Men Fresta inte din lycka. Dra fordonet du hoppa igång upp nära till närmaste utanför eluttag eller inne i garaget där det finns många ställen att koppla in batteriladdaren. Se till att bilen är på en plats där den inte behöver flyttas för mycket ett tag eftersom det laddas!
2

Ladda ett bilbatteri utomhus är lika enkelt som laddar en inuti ett garage, bara mindre bekväm. Bilen är på en plats där det kan stanna ett tag är allt som verkligen betyder något på denna punkt. Öppna huven och fäst den om den inte kommer att stanna kvar i blåsiga förhållanden. Ta en titt på detta batteri, du bara hoppa igång det tidigare idag rätt? Så bli vän med den och städa upp lite. Bara torka av ytan av olja och smuts och även torka bort inlägg (negativ och positiv ihåg) Ibland finns det en beläggning av vaselin på inlägg eller någon form av skyddande beläggning. Bara låt det vara och rengör runt det! Ställ batteriladdaren bredvid batteriet, antingen på bilen någonstans stabila eller på ett bord i närheten. Sätt inte i laddaren ännu! Men du vill sträcka ut kablarna, återigen positiva och negativa och sladden för att nå ett eluttag. Titta bara över saker när du ställer in laddaren upp och rengör batteriet och du kan se logiken i där allt kommer att gå och kontrollera att allt är inom räckhåll och på en stabil yta! Smile, men detta är inte rätt tid att clownen runt. Du arbetar med el och jag vill inte att någon av misstag få chockad!
3

Ta en ordentlig titt på batteriladdaren kommer att ha en mycket enkel panel på framsidan av det för dig att "Set" spänning och strömstyrka för din bil. Tiden eller hastighet Laddning bilen kan åstadkommas på ett par olika sätt. Om det inte finns några tidsbegränsningar du kan ladda bilen över natten. (Detta skulle vara det bästa sättet att få en fullständig laddning) Om du är i behov av att få din bil ut snabbare än natten som kan göras också. * Kom ihåg att inte ansluta laddaren tills alla kablar och sladdar är valda och fäst ordentligt! Panelen på laddaren (det kommer att finnas en omkopplare även här) kommer att säga> 6 volt, 12 volt, 12 volt <överst! Du laddar ett bilbatteri, så du behöver 12 volt bara! Men du måste skilja strömstyrkan du vill använda och som läses under 2 - 12 volt val på panelen som du läser. Alternativen för 12 volts laddning är oftast 2 ampere och 10 ampere. Laddning över natten kommer alltid använda 2 Amp val! Batteriet ska laddas i 8 timmar eller mer och med 10 ampere avgiften kan överladda batteriet, orsaka skador på batteriet och en eventuell elektrisk brand. Så var inte rädd, bara använda två brytare amp val för övernattning. Om du har bråttom kan du använda 10 amp läge (under 12 volt rubrik) och du behöver bara ca 2-4 timmar att slutföra batteriladdning! Det kanske inte är så noggrann som lämnar det över en natt, men det kommer definitivt att ladda batteriet och starta bilen! Så avgör din tidsram som behövs för detta laddningen och träffa mig i steg # 4.
4

Koppla ihop kablarna från laddaren till batteriet är precis som att använda startkablar! Alltid koppla upp den "röda" kabeln till den positiva (+) inlägg på batteriet och koppla in den "svarta" kabeln till den negativa (-) batteripolen. Ha ditt 12 volts val på rätt Amp val som anges i steg # 3 och nu kan du ansluta nätkabeln till ett uttag i garaget eller till en yttre förlängningskabel för att förse laddaren med en källa till elektrisk energi! Hur man läser av mätaren på laddaren är mycket viktigt under uppladdningen. Nästa steg var god!
5

batteriladdning är nu i processen. Den batteriladdare "Meter" kommer att ge dig information om hur bra det är att ta ansvar och om den fungerar som den ska. Mätaren läser oftast vänster till höger på en svepande (second hand ser) nål. När du först ansluter laddaren kommer det att svänga in i mitten av det hela området av mätvärden (som klockan 12), det är bara bra! Nu när de timmarna går mätaren nålen börjar rubrik till vänster eller "Ok" i mätaren. Det kan vara precis som att titta på en klocka på jobbet, flyttar mätaren nålen aldrig när du tittar på den. Så gå ut ur huset eller skriva en artikel för eHow och glömma det. Om du laddar batteriet över natten, bara sova på det och oroa dig inte! det finns mycket lite, om någon chans att något fattar eld eller något annat ... Eftersom du har ställt in spänning på 12 volt och strömstyrkan på "2" för laddning över natten och det är så lite strömstyrka att det är ingen fara!
6

Avsluta laddningen av batteriet efter 4 timmar (10 amp laddning) eller sova 8-10 timmar (2 amp avgift) är nu bara en fråga om att titta på mätaren och se att mätaren nålen är nu hela vägen till vänster eller i "OK" på den vänstra sidan av laddaren mätaren! Ta bort alla kablar ordentligt, genom att först dra ur batteriladdaren från förlängningssladden eller vägguttaget och sedan ta bort kabelklämmorna från batteriernas positiva och negativa inlägg och ta Batteriladdare utanför bilen eller bordet och stänga huven på bilen om du är så säker som jag skulle vara ... In i bilen, slå på tändningen precis som du skulle någon annan dag och det kommer att starta och köra precis som det alltid gjorde innan eller bättre! Jag skulle dock köra bilen i några minuter eller ännu bättre ge sig ut på en halv timmes resa eller mer och kontrollera att generatorn fungerar bra också! Du gjorde det själv igen! Det finns några tips och varningar för din läsning nöje. Men efter att gå för en söndag enhet, har gaspriserna sjönk till $ 3,15 per gallon här i Indy! Inte roligt är det! Ha en bra vecka! Bailey Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70919.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.