Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man driver en bilverkstad Lab

bilverkstad laboratorier är viktigt att en utbildning i bilreparationer och kropp arbete. En lab klass ger studenterna praktisk utbildning inom området så att de kan lära sig genom att göra. Bilverkstad labs kan komplettera en föreläsning klass där eleverna arbetar med en lärobok eller det kan vara det viktigaste verktyget för att lära nya studenter. Butiken innehåller många farliga verktyg och maskiner som kan orsaka skada om de inte hanteras på rätt sätt. En välskött bilverkstad labb ger studenterna utbildning av hög kvalitet och minimerar risken för skador genom att inrätta säkerhetsnormer som eleverna måste uppfylla. Instruktioner
1

Bekanta nya studenter med lab bilverkstad säkerhetsregler och rutiner verktyget genom att hålla en obligatorisk orientering klass på den första dagen. Inkludera en frågesport för att se alla elever förstår reglerna innan de tillåts arbeta i butiken.
2

Kräv alla människor i labbet området att bära lämplig skyddsutrustning, inklusive skyddsglasögon, skyddsskor och långbyxor.
3

Utse en plats för alla verktyg och utrustning så att de är lätta att hitta. Detta är avgörande för en väl fungerande när så många studenter måste dela samma utrustning.
4

Quiz eleverna på driften av nya verktyg och maskiner innan du tillåter varje elev att jobba med dem.

5

skapa lektionsplaneringar som fokuserar på en aspekt av bilreparationer åt gången, såsom kontroll vätskor, oljebyten, bromssystem och däck rotation. Om du behöver hjälp med att bygga lektionsplaneringar, kan du hänvisa till en webbplats som lessonplanet.com, som har fullständiga auto planer butik lektion.
6

Ge elever med mini lärdomar om aspekter av bilindustrin, exempelvis som förklarar Bilförsäkringar, miljöpåverkan, köpa en bil kontra hyra en bil och bilverkstad verksamheten. Detta kommer att säkerställa att alla elever har en väl avrundad kunskap om alla aspekter av bilbranschen, snarare än att begränsa sin utbildning till mekaniker.
7

Ge alla elever med en föreläsning eller demonstration innan de tillåts att utöva nya tekniker. Detta kommer att säkerställa att studenterna har åtminstone en grundläggande kunskaper om lektionen innan du påbörjar arbetet.
8

Ge eleverna en frågesport eller test på varje ny lektion att utvärdera sin beredskap för att arbeta hands-on med en bil. Du kan inkludera fill-in-the-blank frågor eller innehålla ett diagram av en bil och har eleverna märka delarna.
9

Ge varje elev en chans att öva vad hon lärt sig genom att arbeta på en bil . Var noga med att följa hennes arbete noga så att du kan rätta till eventuella misstag och se till att hon har lärt sig läxan korrekt.
10

Annonsera i ditt samhälle och i hela skolan för att hitta bilar som dina elever kan arbeta. Många människor kommer att vara ivriga att delta eftersom de får gratis auto reparationer och medhjälp i elevernas utbildning. Upprätta en tidsplan
11

varje vecka av de bilar som ska repareras i butiken. Utse eleverna att göra varje reparation så att alla elever har något att göra och lite tid går till spillo.
12

Kräv fordonsägare att underteckna ett medgivande formulär och upphävande av skuld formulär som säger att de är överens om att låta din klass för att utföra arbetet, och kommer inte att hålla dig ansvarig för skador. Detta är särskilt viktigt för klasser med oerfarna mekaniker som är bundna att göra misstag.
13

Rengör labbet området regelbundet för att avlägsna eventuella säkerhetsrisker, såsom oljeutsläpp eller verktyg som är på sin plats.

14

bedöma elevers prestationer på regelbunden basis med tester, frågesporter och student pekar deltagande. Vissa elever kan inte testa bra eller vara bra mekanik, men du bör belöna dem för att göra en ansträngning för att förstå varje lektion och deltar aktivt i din klass.
15

Be fordonsägare att utvärdera din verksamhet så att du få en utomståendes perspektiv och kan göra förbättringar till ditt labb funktion som du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74110.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.