Min bil startar inte, men gör en One-Time klickande ljud

Det fruktade klickande ljud är en som kan indikera ett par olika problem med din bil. Om bilen inte startar, kan du göra med ett dött batteri, en dålig starter, inget bränsle, eller ens ett elektroniskt problem. Diagnostisera problemet är bara en fråga om att ta reda på vad är inte problemet men uteslutningsmetoden. Saker du behöver
Fuel
Biltangenter
Batteri testare eller kablar jumper
batteriladdare eller annat fordon
Visa fler instruktioner
Hur identifiera varför din bil Won ' t Starta
1

Kontrollera bränslet. Lita inte på din mätare, och i tveksamma fall lägga lite bränsle bara för att se till att det finns tillräckligt för att starta bilen. Försök att starta bilen och om det fortfarande inte startar du vet att bränslet är inte problemet.

Kontrollera din bil är i parken och handbromsen är inställd.
2

Titta noga på din instrumentbrädan när du försöker starta bilen. Om dina upplysta paneler inte kommit på eller är väldigt svag så är det troligt att du har att göra med ett dött batteri. Antingen använder ett batteri testare eller helt enkelt koppla upp batteriet till en laddare eller använda startkablar för att ansluta till en annan bil batteri för att ladda batteriet tillräckligt för att starta bilen. När du laddar batteriet när bilen fortfarande inte startar du kan göra med en dålig starter.
3

Ring en mekaniker för att ta reda på om det finns några andra möjligheter innan du köper och byt ut startmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65568.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.