Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man tar bort den Fender på en GMC Sierra

Ta bort en skadad fender på din GMC Sierra kan bidra till att förbättra utseendet på din lastbil. Den fender agerar för att skydda viktiga inre delar av din bil, såsom motordelar och elektronik. I mindre allvarliga olyckor, ibland den enda skadan är på fender av lastbilen. Den fender kan lätt bytas ut av en nybörjare på 40 minuter. Avlägsnandet kräver ingen särskild expertis och kan göras i ditt eget garage eller uppfart. Saker du behöver
kryssmejsel
Ratchet
Socket
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla skruvar som håller hjulet väl direkt till fender . Det kommer att finnas sex Phillips-skruvar fästa längs hjulhuset.
2

Ta bort alla skruvarna i framskärm till torpedväggen med Ratchet och vrida moturs. Det finns fyra bultarna som håller samman de två delarna.
3

Skruva ut alla skruvar som fäster rocker panel till fender. Den fender kommer fästas med tre bultar, beroende på vilket år din GMC.
4

Öppna lastbil dörren på den sida där fender kommer att tas bort. Skruva ut alla skruvar på stolpen på insidan av dörrkarmen.
5

Lyft huven på GMC. Avlägsna skruvarna som fäster kylarfästets till fender. Använd hylsa och spärrskaft för att ta bort skruvarna från stänkskärmen.
6

Skjut fender rakt ut och dra ur det ur trucken. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63346.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.