Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Orsaker till en intermittent urladdat batteri i en 2002 Chevy Suburban

Bilbatterier brukar pågå någonstans från tre till fem år, med många ekonomi batterier knappt gör det treåriga varumärke. Om batteriet är mycket väl tagit hand om, kan det vara upp till sex år. Den 2002 Chevy Suburban är en mycket stor bil, men var avsedd att vara kostnadseffektivt för både bränsle och batteri avgifter. Förblir påslagen .. Ibland

Utan att inse det, kan förare och passagerare lämnar på saker som kommer att tömma batteriet över tiden. Interna läslampor är nästan osynlig under ljusa, soliga dagar och kommer att döda batteriet på mindre än 24 timmar. En skjuts eller ladda batteriet kommer att arbeta de första fem eller sex gånger detta händer, men eftersom batteriets celler fortsätter att försvagas, kommer batteriet vara så slitna att det inte längre kommer att ta en avgift. Detta kommer att kräva full ersättning av batteriet för att få din Chevy tillbaka på vägen.
Dying Generator

Generatorn laddar batteriet när fordonet rör sig på vägen. Liksom alla delar av en bil, kommer generatorn behöver småningom reparation eller utbyte. Kondensatorn i generatorn kommer att bära ner eller bandet kommer att gå och lämna generatorn helt värdelös. En mekaniker butiken kan testa generatorn för att ta reda på om problemet är generatorn eller batteriet. Om möjligt, kan det Suburban vara ansluten till en diagnostisk dator som kommer att leverera de koder som kan refereras att se vad som är fel med bilen.
Dying Batteri

Ett batteri som är intermittent död, eller kräver ett hopp att starta, är ett batteri som är mer än sannolikt att nå slutet av sin livslängd. De flesta problem med batteriet misslyckande är faktiskt orsakas av batteriet. En voltmeter kan testa batteriet för att se om den kan ta ut och hålla ordentlig laddning som krävs för att köra fordonet. Om det inte kan, måste batteriet bytas. Batteriet kommer att misslyckas helt i tid och lämna bilen strandsatta där det är.
Snabba resor

snabba resor kan sav ett redan svagt batteri av dess resurser eftersom generatorn har inte tid att ladda batteriet helt under körning. Minst 20 minuter måste passera under körning för generatorn att helt ladda någon modell av batteri, för alla fordon. Om det är möjligt, ta Suburban ut till en motorväg under en tid då det är lite trafik på vägen. Kör runt i 20 till 30 minuter, sedan testa batteriet för att se om det har rättat till felet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63264.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.