Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Honda Accord Audio Felsökning

När du kör i din Honda Accord, du förmodligen gillar att lyssna på musik eller radio, speciellt på morgonen och kvällen pendlar till arbetet. Så om ljudet börjar att misslyckas på din stereo, måste du felsöka problemet, annars är du kvar för att lyssna på ljudet som sker utanför bilen, vilket är betydligt mindre trevliga. Saker du behöver
utbytessäkring
Bruksanvisning
Tryckluft
Visa fler instruktioner
1

Mata ut cd från stereo system du använder. Titta på undersidan av CD-skivan. Om skivan är repig eller smutsig att det inte kommer att spelas upp korrekt i spelaren, vilket gör att ljudet hoppar. Torka av skivan med en fuktig trasa och låt den torka innan du sätter tillbaka den i spelaren.
2

Spray några skott av tryckluft i Honda Accord CD-spelare. Detta avlägsnar damm uppbyggd kring läsning linsen. När dammet är borta bör du inte ha några större problem med att hoppa skivor. Byt ut säkringen på bilstereons om CD-spelaren inte fungerar alls (detta är vanligtvis Addera 3

tillsammans med klockan och ljussystem fungerar inte heller). För att bestämma den exakta platsen för säkringen i din Honda Accord årsmodell, kolla instruktionsboken.
4

Sänk ljudet om du börjar höra några raspiga ljud från högtalarna. Detta inträffar när högtalarna börja bära ner på grund av alltför högt ljud. Om detta inte löser problemet måste du ersätta de befintliga högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63267.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.