Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man fixar en förrätt på en '91 Buick Century

Byta startmotorn i en 1991 Buick Century tar bara några minuter och kan undvika en stor reparation proposition från en återförsäljare eller garage. Förrätt på 2,5, 2,8, 3,1, 3,3 och 3,8-liters motorer ändras från bilens undersida och är lätt åtkomliga. Den 2,2-liters motor, inte en gemensam motor i dessa bilar, kräver lyfta och stödja motorn och bör inte försöka hemma. Replacement förrätter finns på de flesta bildelar butiker eller via återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven på din Buick och lokalisera den negativa batterikabeln. Ta bort bulten från kabeländen med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från terminalen.
2

Höj framför bilen med en domkraft. Stöd bilen på en uppsättning pallbockar. Placera läktaren under ramen eller främre hjulupphängningen. Avlägsna domkraften när bilen är ordentligt vilar på pallbockar.
3

Leta startmotorn på framsidan av motorn från bilens undersida. Koppla ur kablaget från baksidan av startmotorsolenoiden genom att trycka ned låstungan och dra i kontaktdonet löst. Ställ den åt sidan tillfälligt.
4

Ta bort låsmuttern från batteriet på baksidan av startmotorsolenoiden med en skiftnyckel. Lossa batterikabeln från terminalen.
5

Ta bort de två starter fästskruvarna med en hylsa och spärrskaft. Sänk starter av motorrummet. Höj en ny initiator in plats och sätt monteringsbultarna genom startapparaten och in i motorblocket. Dra åt bultarna till 32 pund-fötter med en momentnyckel.
6

Installera batteriet kabeln på B-terminalen på baksidan av startmotorsolenoiden följt av låsmuttern. Dra den med en skiftnyckel. Anslut ledningsnätet till kabelnätet kontakten på solenoiden, vilket gör att de två halvorna låses ihop.
7

Höj framsidan av bilen av domkraften står med en domkraft. Avlägsna domkraften från bilens undersida. Sänk domkraften, ställa bilen på marken. Avlägsna domkraften från bilens undersida.
8

Anslut den negativa batterikabeln till batteriets minuspol. Montera bulten och dra åt den med en skiftnyckel. Starta motorn för att testa reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63063.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.