Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur installerar jag en Remote Starter Steg-för-steg?

Remote förrätter tillåter dig att starta bilens motor utan att faktiskt vara i bilen. Detta är praktiskt om du behöver värma upp eller kyla ner insidan av din bil innan du lämnar. Men det gör också att motorn värmas upp innan du kör, hjälper till att förlänga livslängden hos de mekaniska delarna. Installationen är inte svårt, men kräver viss mekanisk förmåga att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Remote startkit
Två sex-tums stålbultar
Rubber cement
Wire klädhängare
Lödkolv
Löd
eltejp

Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända den negativa batterikabeln från terminalen. Ställ det den sidan där det inte rör någon metall. Med hjälp av två sex-tums stål bultar, säkra huven stift till plasten klämman nära bilens huvfäste.
2

Ta bort locket på värmeutsläpp under förarsidan streck. Använd ett tunt lager av gummi cement för att fästa fjärrkontrollen starter innanför, på vänster sida av kanalen.
3

Kör grå tråd, fäst till den avlägsna starter, upp genom luftkanalen till huven av fordonet. Du kanske behöver en utrullad tråd klädhängare för att hjälpa tråden tråden igenom. Dra tråden längs kablaget på förarens sida av fordonet och fäst den till huven stift med tråd crimpers.
4

bort paneler under rattstången, så du har tillgång till styrningen sele. Koppla ur selen. Eftersom avlägsna förrätter varierar, titta på instruktionerna som medföljer i förpackningen och avgöra vilka kablar du behöver ansluta till selen. Mest avlägsna förrätter har en tråd för att ansluta, men vissa har tre. Använd en lödkolv för att löda kabeln på plats. Sedan, linda ledningarna med eltejp och plugg selen igen Byt panelerna under rattstången.
5

Fäst antennen på instrumentbrädan med gummi cement. Kör sedan ner kabeln genom streck och anslut den andra änden i den avlägsna starter. Placera panelen tillbaka över luftkanalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63297.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.