Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur du ändrar Starter på en '97 Nissan Maxima

Byta en startmotor i 1997 Nissan Maxima kan åstadkommas på ungefär en timme med några steg och några grundläggande handverktyg. Göra arbetet själv kan rädda dig från att betala en stor reparation proposition från en återförsäljare eller garage. Placeringen av startmotorn gör den mycket lättillgänglig och ersättning förrätter är lätt tillgängliga via någon bil-delar återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Tape
Marker
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa batteri terminalen och ta bort monteringsbulten från batteriet kabeländen med en skiftnyckel, sedan bort kabeländen från batteriet. Isolera kabeln från batteriet medan du arbetar.
2

Leta startmotorn på framsidan av motorn. Startmotorn sitter på förarens ’ s sida av motorrummet och fäster bell bostäder på växellådan. Hitta de två kablarna som leder till baksidan av startmotorsolenoiden och markera dem med lite tejp och en markör så att du inte kommer att blanda upp dem senare.
3

bort fästmuttrarna från baksidan av solenoiden och avlägsna trådarna. Skjut trådarna åt sidan för nu och gå vidare till startmotorn bultar. Ta bort de övre och nedre bultar med en hylsa och spärrskaft.
4

Dra nosen på startmotorn bort från bell bostäder och lyft den ur motorrummet. Placera en ny startmotor på plats på bell bostäder och installera starter bultar. Dra åt dem med en spärr och uttag förrän de är säkra.
5

Montera de två kablarna som du tog bort från den gamla starter på terminalerna på baksidan av startmotorsolenoiden. Bandet du placeras på kablarna när du tar bort dem kommer att se till att du placerar kablarna ordentligt på den nya startmotorn. Installera fästmuttrarna på terminalen och dra åt dem tills de är säkra.
6

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt bulten med en skiftnyckel. Testa reparationen genom att starta motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63046.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.