Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Min Lexus GX470 gör klickande ljud & startar inte

Alla bilar har en gemensam design och ljudet av att klicka när du försöker starta bilen regelbundet plågar drivrutiner. Det klickljud innebär att startmotorn inte får tillräckligt med ström eller om du har ett problem med stater själva. Det finns flera skäl detta kan hända och det kan innebära en dyr reparation behövs. Däremot kan ditt bilbatteri helt enkelt vara en död en flygande start kunde skicka dig på vägen. Instruktioner
1

Kontrollera batteriet på din Lexus genom att sätta nyckeln i tändningslåset och vrida på vindrutetorkarna. Om torkarna inte flytta eller röra sig mycket långsamt, då batteriet har tömts. Om torkarna och annan elektrisk utrustning fungerar fint, såsom strålkastare, då bilen har en dålig starter.
2

Ladda batteriet och starta bilen med hjälp av startkablar anslutna till batteriet i en annan bil . Låt din bil motorn gå i flera minuter. Ta bort startkablarna och testa elektroniken igen. Om torkarna är fortfarande långsamt, så batteriet behöver bytas ut eller om du har ett problem med bilens generator.
3

Ta ditt batteri till en Biltema om du vet att det är äldre och behöver bytas ut. Nyare batterier är osannolikt att misslyckas, men gamla batterierna regelbundet behöver bytas. Byta batteriet gör det möjligt att hålla en avgift och starta bilen varje gång.
4

Kontakta din Lexus-återförsäljare eller en mekaniker att kontrollera din generator vid batteribyte inte löser starter. Utan en fungerande generator, laddas batteriet aldrig och det kommer ständigt tömmas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63268.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.